Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Bier/Header-mobile-bier.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Bier/Header-desktop-bier.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Bier: voor ieder moment een lekker pilsje

Een koud biertje op een warme zomerse dag, tijdens de vrijdagmiddagborrel of op een feestje. Heerlijk! Geniet van typisch Nederlandse biertjes zoals Heineken, Bavaria, Hertog Jan of Grolsch. Of houd jij meer van Belgische biertjes, speciaalbier of een zomers biertje zoals een Corona? Bij Jumbo vind je ze allemaal in het ruime bierassortiment.


Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/bier-desktop-1.jpg

Speciaalbier

Naast diverse pilsners kun je bij Jumbo ook terecht voor de lekkerste speciaalbieren. Zo vind je in de schappen het smakelijke witbier, ambachtelijke tripel, blondbieren, verschillende fruitbieren, bockbiertjes en ale. Ook komen er steeds meer alcoholvrije speciaalbieren in de winkels en online. Aan mensen met een glutenallergie wordt ook gedacht. Zo hebben we bij Jumbo diverse glutenvrije bieren in het assortiment, zodat iedereen van een lekker biertje op z’n tijd kan genieten.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Bieraanbiedingen

In het uitgebreide bierassortiment van Jumbo vindt iedere liefhebber wel een lekker biertje. En om de verleiding nog groter te maken te maken, zijn er elk seizoen weer diverse bieren in de aanbieding! Benieuwd welke bieren het dit seizoen in de aanbieding zijn? Neem een kijkje tussen onze Seizoensaanbiedingen.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Bier/Zomer-bier-blok-blauw-mobile.jpgJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Bier/CP-Bier-Recept2-Beeld-Mobile-v2.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Bier/Zomer-bier-blok-blauw-desktop.jpg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Bier/Desktop/CP-Bier-Recept2-Beeld-Desktop.png

Recepten met bier

Bier smaakt altijd: in de zomer op een zonnig terras, een smakelijke winterbock bij de openhaard of tijdens een verjaardagsfeestje of de vrijdagmiddagborrel. Maar genieten van bier gaat nog veel verder. Je kunt er bijvoorbeeld ook hemelse gerechten mee maken! Denk aan een stoofpotje, kipgerechten en natuurlijk mosselen. Maar ook vis gaat goed samen met bier. En heb je al weleens zelf bierbrood gemaakt? Wees wel gewaarschuwd, als je eenmaal deze recepten met bier hebt geprobeerd, wil je niet meer zonder!

Koud bier bestellen

Heb je een feestje in het vooruitzicht of is je koelkast niet groot genoeg om een hoop pilsjes koud te leggen? Ook daar hebben we bij Jumbo een oplossing voor. Zo kun je bij Jumbo lekker koud bier bestellen. Wanneer je je bestelling in ontvangst neemt, is het bier al voor je gekoeld en meteen klaar om gedronken te worden. Handig toch?

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Tuinfeest/Mobile/Koudbier-banner-mobile.jpg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Bier/Desktop/CP-Bier-Zomer-Koud-bier-Desktop.png