Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Ontzomeren/Header-Hamburger-mobile.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Ontzomeren/Header-Hamburger.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Maak een feestje van je burger

Bouw je eigen hamburger

Een goedbelegde hamburger is een perfecte maaltijd als je niet zo veel tijd hebt. Makkelijk te maken, snel klaar, maar vooral heerlijk als je de burger belegt met jouw favoriete ingrediënten. Kies een lekker broodje, een malse hamburger, topping, saus en... bouwen maar. Ook leuk voor de kinderen om zelf hun hamburger te bouwen. Het is extra genieten als je de burgers grilt. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment bij Jumbo.

Stap 1: Kies je broodje

De basis van je hamburger is het broodje. Zo kun je kiezen voor een traditioneel hamburgerbroodje met sesamzaadjes. Maar met een pitabroodje, volkorenbroodje of Turks brood bouw je ook een heerlijke hamburger. Extra lekker als je het broodje even grilt.

Stap 2: Kies je burger

Bij Jumbo hebben we een ruime keuze aan hamburgers. De bbq-hamburgers zijn zelfs de hele zomer in de aanbieding. Heb jij al eens een black angus burger geprobeerd of een biologische hamburger? Die zijn heerlijk! Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een visburger of vegetarische variant.

Stap 3: Kies je topping

Nu begint het échte bouwen van je burger. Beleg je hamburger bijvoorbeeld met komkommer, tomaat, sla en rode ui. Of maak er een groot feest van met bacon, cheddar en een gebakken ei. Alles kan en mag, want het is jouw hamburger.

Stap 4: Kies je favoriete saus

Een lekker sausje maakt je hamburger compleet. Kies voor een smaakvolle ketchup, cocktailsaus, curry of probeer eens chilisaus of knoflooksaus voor een spicy burger. Mmm... dat wordt genieten!

Burger recepten

Kan je niet kiezen? We helpen je graag! We hebben ook een aantal heerlijke hamburgerrrecepten voor je samengesteld. Combinaties die verrassend lekker zijn. Met deze recepten maak jij een culinair hoogstandje van jouw hamburger!