Hallo Foodies

Inspirerende hulp in de keuken met onze foodies

Met veel trots stellen we onze foodies voor die speciaal voor jou heerlijke recepten, makkelijke kookvideo’s en van die reuze handige tips maken. Deze foodies hebben als missie jou te helpen in de keuken, zónder dat het je al te veel tijd kost. Gewoon eerlijke, lekkere, maar toch verrassende gerechten waar jij en je gezin van genieten. En daar staan wij natuurlijk 100% achter.


Kim Kötter

Kim Kötter bestaat bekend om haar vrolijkheid, sociale eigenschappen en nuchterheid. Ze houdt van lekker eten, maar moet wel snel te bereiden zijn. Kim komt van ‘t platteland dus weet de pure smaak te waarderen. Ooh ja.. en ze is dol op taartjes. Puddingbroodjes, appeltaart, kersenvlaai of slagroom. Ze eet haar vingers erbij op.


De Hippe Vegetariër

De Hippe Vegetariër is het Food & Lifestyle blog van Isabel Boerdam, een vegetarische smulpaap eerste klas! Haar blog richt zich op vegetariërs, flexitariërs en levensgenieters. Je vindt er dagelijks lekkere, snelle en gemakkelijke vegetarische recepten die ook de vleeseter verrassen. Isabel helpt je bewust te kiezen en gezond bourgondisch te genieten!


Kookhoekje van XFaatje

Fatima deelt op haar blog recepten die voor iedereen makkelijk te volgen zijn en waar je niet een hoop ingrediënten voor nodig hebt. Ze laat zien dat koken en bakken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Ook geeft ze je graag allerlei keukentips en -tricks die altijd handig zijn om te weten.


Chicks Love Food

Nina de Bruijn en Elise Gruppen zijn de oprichters van Chickslovefood.com. Het is het grootste en meest populaire foodblogplatform van Nederland. Ze zijn allebei oer-Hollands en no-nonsense en ze bruisen van de ideeën om ontzettend leuke recepten voor Jumbo te gaan maken.