Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Geslaagd/Zomer-eindexamen-header-mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Geslaagd/Zomer-eindexamen-header-desktop.png

Geslaagd voor je eindexamen? Tijd voor een examenfeest!

Na maandenlang hard leren voor zenuwslopende examens, komen dan eindelijk de verlossende woorden: je bent geslaagd. Hoera! Dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Bij Jumbo hebben we heerlijke taart in het assortiment voor deze bijzondere mijlpaal. Bestel je gebak online en vergeet daarbij vooral ook geen chips, bier en andere lekkernijen te bestellenvoor hét feest van het jaar.

Gebak voor de geslaagde


Bestel je favoriete taart of gebakje direct met je online bestelling en laat het thuisbezorgen of haal het op bij een Pick Up Point. Je kunt ook gebak en fototaarten bestellen via Jumbo Gebak en ophalen bij iedere Jumbo.


Feestelijke recepten


Als er iets te vieren valt, kun je natuurlijk ook zelf een heerlijke taart bakken. Bekijk onze feestelijke taartrecepten voor een aardbeientaart, appeltaart, verrukkelijke chocoladetaart of andere gebakjes. Hoera, voor de geslaagde!

Alles voor je examenfeest


Als het diploma op zak is, wordt het tijd voor knallend examenfeest. Bij Jumbo hebben we alles in huis om een gezellig feest te organiseren. Of je nu gaat voor een tuinfeest, een smakelijke barbecue met je vrienden of een fuif tot in de late uurtjes: niks is te gek!