Toegankelijkheid links

Alles voor een geweldig hoofdgerecht

Feestelijke hoofdgerechten voor het perfecte kerstdiner

Het kerstdiner is hét moment bij uitstek om eens flink uit te pakken en te laten zien wat je allemaal in huis hebt. In gedachten zie je het al helemaal voor je. Je familie en vrienden aan een grote lange tafel vol met de heerlijkste gerechten, lekkere drankjes en prachtige kerstdecoraties. Heb jij al besloten waar jij je gezelschap op gaat trakteren? Wij hebben de antwoorden voor je als je even door de bomen het bos niet meer ziet. Laat je inspireren door onze recepten voor heerlijke hoofdgerechten en maak van kerst een geweldig feest waar je nog lekker lang van nageniet.

Heerlijk sappige porchetta

Zit je even met de handen in het haar en heb je geen idee wat je met kerst als hoofdgerecht gaat serveren? Maak je vooral niet druk. Deze sappige porchetta, oftewel geroosterde buikspek, zal zeker in de smaak vallen. De mediterraanse kruiden brengen het geheel op smaak en de knapperige korst zorgt voor de perfecte bite. Loopt het water je al in de mond wanneer je denkt aan het aansnijden van dit heerlijk sappige stuk vlees? Bij ons wel!

Ontdek de porchetta

Bestel de porchetta


Lekkere bijgerechten

Een volle schaal met buikspek is de grote blikvanger bij het kerstdiner. De overgebleven ruimte moet natuurlijk wel gevuld worden met lekkere bijgerechten die het geheel compleet maken. We hebben heerlijke recepten voor je waarmee je je tafel kunt vullen. Heb je veel over? Organiseer een leuke kerstborrel met kleine gerechtjes!

Andere topstukken voor jouw hoofdgerecht