Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/CP-Magnum-Header-Mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/CP-Magnum-Header-Desktop.png

Magnum ijs bij Jumbo

Wie kent ze niet? De ijsjes van Magnum! Aan het zwembad, op het strand of gewoon in je eigen tuin is het smikkelen geblazen met deze overheerlijke ijsjes. In veel verschillende smaken is er voor ieder wat wils. Bruine chocolade, chocolade met nootjes of witte chocolade zijn bekende smaken van Magnum. Maar tegenwoordig heeft Magnum veel meer te bieden dan de ijsjes die we kennen van vroeger. Zo heb je nu ook de bakken met Magnum ijs, ook wel pints genoemd. Of ga je liever voor de mini variant van de Magnum ijsjes? Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Magnum besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Door de nauwe samenwerking met het duurzame Rainforest Alliance zorgt Magnum ervoor dat alle chocolade van verantwoorde bronnen komen. De chocolade is gemaakt van de hoogste kwaliteit cacao. Deze cacao wordt duurzaam geteeld bij gecertificeerde boerderijen.


Ontdek ons Magnum assortiment >


Magnum smaken

Magnum heeft voor ieder wat wils. Er zijn namelijk verschillende smaken, maar ook verschillende groottes. Kun je niet zo’n groot ijsje op? Ga dan voor de mini’s. Of kun je er juist geen genoeg van krijgen? Ga dan voor de pints! Welke smaak of soort is jouw favoriet?


Klassieke Magnum ijsjes

De Magnum heeft zijn roem verdiend aan de ijsjes op een stokje. De eerste drie soorten, de classic, almond en white waren daarbij de eerste drie soorten die op de markt kwamen. En het was een groot succes! Hierna zijn er nog verschillende smaken uitgebracht door Magnum. Deze smaken zijn te koop bij Jumbo:

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_IJs_Classic.png Magnum Classic
De magnum zoals we ‘m kennen: vanille-ijs omringd met krakende melkchocolade, gemaakt van de hoogste kwaliteit cacao!

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_IJs_Double_Caramel.png Magnum Double Caramel
Een verrukkelijke variant op de Magnum klassiekers! Deze magnum heeft niet één, maar twee extra lagen. De Double Caramel bestaat uit vanille-ijs omringd met een laagje cacao, gevolgd door een laagje gezouten karamelsaus en geheel gehuld in een laag melkchocolade. Perfect voor de chocolade- en karamel liefhebber!

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Double_Framboos.png Magnum Double Raspberry
Weer dubbel genot met de Double Raspberry. De perfecte combinatie tussen zoet en zuur. Het ijsje bestaat namelijk uit frambozen ijs, omhuld met een laagje cacao, gevolgd door een laagje frambozensaus en geheel gehuld in een laag melkchocolade.

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Hazelnut_Chocolate_Praline.png Magnum Hazelnut Praliné
Nieuw in het assortiment! De Magnum Hazelnut Praliné. Dit ijsje bevat hazelnootijs met een vleugje karamel, omhuld met Belgische chocolade en gekarameliseerde stukjes hazelnoot. Dat wordt genieten!


Bekijk deze smaak >Magnum mini’s

Liever kleine Magnums eten? Dat kan gelukkig! Er zijn verschillende verpakkingen met één smaak mini’s, maar ook met meerdere smaken mini’s. De mini’s zijn ook hartstikke leuk om uit te delen!

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Classic.png Magnum Mini Classic 10 stuks
Moeite met kiezen? Dan zijn de Magnum Mini’s Classic de perfecte keuze. Kies tussen de Magnum Classic, Magnum Almond en Magnum White. Met 10 stuks kun je extra lang genieten van de mini’s!

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Classic.png Magnum Mini Classic 6 stuks
Hetzelfde recept, maar dan met 6 Magnum Classic Mini’sBekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Classic.png Magnum Mini Classic
De Classics, het vanille-ijs met vanille uit Madagaskar, omhuld met melkchocolade, zijn er ook in een mini-variant. Geniet dus extra vaak van deze lekkere Magnum Classic Mini’s!

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_IJs_Mini_Almond.png Magnum Mini Almond
6 mini-ijsjes met de smaak Almond. De Magnum Mini Almond ijsjes bestaan uit vanille-ijs omringd met melkchocolade met knapperige amandelnootjes.

Bekijk deze smaak >

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_White_Almond.png Magnum Mini White en White Almond
Fan van de witte chocolade van Magnum? Dan zijn deze mini’s weggelegd voor jou. Alle ijsjes in deze verpakking bestaan uit vanille-ijs met vanille uit Madagaskar omringd met witte chocolade. Daarvan bestaan de helft van deze ijsjes uit stukjes amandelen.

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Double_Framboos.png Magnum Mini Double Raspberry
De Double Raspberry is er ook in een mini-formaat! De Double Raspberry Mini’s bestaan uit frambozen ijs, omhuld met een laagje cacao, gevolgd door een laagje frambozensaus en geheel gehuld in een laag melkchocolade.


Bekijk deze smaak >

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Double_Caramel.png Magnum Mini Double Caramel
Deze mini’s bestaan uit vanille-ijs, omhuld met een laagje cacao, gevolgd door een zachte karamelsaus en geheel gehuld in melkchocolade.Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Hazelnut_Chocolate_Praline.png Magnum Mini Hazelnut Praliné
De grote Hazelnut Praliné ijsjes van Magnum zijn er nu ook in een kleiner formaat! Deze mini’s bevatten hazelnootijs met een vleugje karamel, Belgische chocolade en gekarameliseerde stukjes hazelnoot. Genieten!

Bekijk deze smaak >

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Mini_Intense_Dark.png Magnum Mini Intense Dark
Het donkerste Magnum ijsje wat je ooit hebt gezien. Geniet van chocolade-ijs omhuld in een intense laag van pure chocolade, gemaakt van 70% cacao. Dat is nog eens een traktatie voor de chocoladeliefhebber!

Bekijk deze smaak >

Magnum pints

Nieuw in het assortiment: de pints van Magnum. Pints zijn bakken schepijs en ze zijn er in verschillende smaken. Zo kun je vaker genieten van hetzelfde ijs. Genoeg ijs op? Doe de deksel op de pint en zet het ijs weer terug in de vriezer. Zo kun je op een ander moment opnieuw genieten van de heerlijke Magnum pints.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_IJs_Classic_Pint.png Magnum Classic Pint
De Magnum Classic is er nu ook in een pint! In iedere pint zit vanille-ijs, krakende chocolade stukjes en is elke pint afgetopt met een dikke laag melkchocolade. Dat wordt genieten!

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_IJs_White_Pint.png Magnum White Pint
Vanille-ijs met stukjes witte chocolade, afgetopt met een dikke laag witte chocolade. Een echte must voor de witte chocolade liefhebber!


Bekijk deze smaak >

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_IJs_Almond_Pint.png Magnum Almond Pint
Vanille-ijs met stukjes amandel, omringd door een dikke laag melkchocolade. De klassieke Magnum Almond zoals je hem nog niet eerder hebt ervaren.

Bekijk deze smaak >
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Ijs/Magnum/Magnum_Dark_Chocolate_Raspberry_Pint.png Magnum Raspberry Pint
Frambozenijs met stukjes pure chocolade, omringd door een intense laag pure Magnum chocolade. Een pint waar je lekker lang van kunt genieten.

Bekijk deze smaak >