Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Juichmee/Wieleractivatie-Header-speel-bewust.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Juichmee/Wieleractivatie-header-mobile-speel-bewust.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Juichmee/Wieleractivatie-header-mobile-speel-bewust.png

Samen gejuicht op de Champs-Élysées

Op zondag 29 juli zijn we, héél vroeg in de morgen, samen met 1200 wielerfans afgereisd naar Parijs. De gelukkige winnaars van de #juichmee actie werden getrakteerd op de spannende eindzege van hét wielerevent van het jaar. Op de speciale VIP-tribune hadden zij een fantastisch zicht op de finale. Van dichtbij zagen ze Team LottoNL-Jumbo en al die andere wielertoppers over de finish gaan bij de Champs-Élysées. Jumbo is bijzonder trots op de prestaties van dit topteam en hopen dat iedereen genoten heeft van deze unieke sportervaring.

Nagenieten van hét wielerevent van het jaar

Clip 1: Aftermovie #juichmee op de Champs-Élysées

Clip 2: Compilatie vlogs Eric Bouwman #juichmeeJuichen op de Champs-Élysées? Zo ziet dat er uit. Deel je enthousiaste wielerfoto’s op social media met #juichmee en tag Jumbo.
 

Zo kon je kans maken op deze unieke sportervaring


Van woensdag 4 tot en met dinsdag 24 juli 2018 ontving je een wincode bij besteding vanaf 15 euro aan boodschappen, bij aankoop van 2 Vifit-producten of 1 Lotto-lot. Deze wincode kon je activeren op hallo.jumbo.com/juichmee. In drie lotingen werden de 200 winnaars bekendgemaakt. De winnaars kregen 2 van de 1200 VIP-tickets inclusief verzorgde reis voor 2 personen naar Parijs.