Toegankelijkheid links

De lekkerste borrelhapjes voor kerst

Een onmisbaar ingrediënt voor een perfecte kerstborrel is natuurlijk een schaal met borrelhapjes. Met kerst kun je extra aandacht besteden en er een feestje van maken. Wat dacht je van een garnalencocktail met een feestelijke twist of knapperige bruschetta’s met heerlijke toppings? Leg al je borrelhapjes op een mooie borrelplank, tapasschaaltjes of etagère, zodat iedereen kan pakken wat hij wil. Of serveer ze op een mooie amuselepel. Ook aan passende wijnen en bier heeft Jumbo gedacht. Zo maak je de borrel helemaal compleet. Met deze recepten krijg je volop inspiratie voor heerlijke kerstborrelhapjes en amuses.

Borrelhapjes met vlees

Borrelhapjes met vis

Vegetarische borrelhapjes

Kies voor gemak voor kerst

Als je weinig tijd hebt of niet zo graag in de keuken staat, dan biedt Jumbo de uitkomst. We hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment kant-en-klare borrelhapjes die het ook goed doen op de kerstborrel. Ga voor gemak en houd tijd over om vooral lekker te genieten met vrienden en familie.

Speciaal voor de feestdagen, kosten 3 bakjes tapas maar 5 euro. En als je 6 bakjes koopt, krijg je er 2 gratis tapasschaaltjes bij. En dat voor maar 10 euro. Deze actie loopt van 6 december tot en met 26 december 2018.