Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Kerst/Kerst-prio-3/Algemeen/Header-CP-Hoofdgerecht.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Kerst/Kerst-prio-3/Mobiel/Header-CP-Hoofdgerechten-Mobile.png

Feestelijke hoofdgerechten voor Kerst

Mmmm, het kerstdiner. Met je ogen dicht zie je het al helemaal voor je. Al je familie en vrienden aan een grote tafel. Heerlijke geuren vullen de kamer en er wordt gelachen en geproost. Wordt het dit jaar een overheerlijke runderroast? Ga je voor een sappige zalmfilet? Of misschien heb je zin in portobello’s gevuld met kaas. Wat voor hoofdgerecht je ook kiest, met de recepten van Jumbo zet je heel gemakkelijk de lekkerste gerechten op tafel. In de handige video’s die bij de recepten horen, zie je precies hoe je alles moet maken. Samen maken we Kerst.

Hoofdgerecht met vlees, vis of vegetarisch

Zin in een uitgebreid kerstdiner? Kies dan voor twee hoofdgerechten. Combineer een gerecht met vlees of vis bijvoorbeeld met een vegetarisch gerecht. Zo presenteer je een gevarieerde tafel waar iedereen iets heerlijks vindt. En met een paar bijzondere bijgerechten kan jouw diner helemaal niet meer stuk.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Magazine/HJ10-2/Receptenzoeker/MS-Receptenzoeker-HJ1810.jpg

Hoofdgerechten met vlees

Hoofdgerechten met vis

Vegetarische hoofdgerechten

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Kerst/Footers-CP-Prio3/Mobile/Footer-CP-Bijgerechten-Mobile.png

Welke wijn serveer je bij het Kerstdiner?

Bij het pronkstuk van het Kerstdiner hoort natuurlijk ook een lekkere wijn. Maar hoe kies je de perfecte wijn voor je gerecht? De keuze hangt af van of je een gerecht met vlees, vis of een vegetarisch gerecht serveert. Ook kies je een andere wijn voor een zwaar of een licht gerecht.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Kerst/Footers-CP-Prio3/Desktop/Footer-CP-Bijgerecht.png