Toegankelijkheid links

Maak je kerst compleet met deze kersttrui

Alles wat ik voor Kerst wil… is deze prachtige Jumbo-ho-ho kersttrui. Hoe leuk is het als iedereen in een kerstoutfit aan tafel zit? Het is ook de perfecte trui voor Foute Kersttruiendag op 14 december. Bij Jumbo kun je nu deze kersttrui kopen voor maar 9,99 euro. Hij is lekker fout en met ruimte voor je persoonlijke kerstwens. De trui past uitstekend bij de kerstgedachte: denken aan mensen met wie het minder goed gaat. We doneren namelijk de winst aan stichting Make-A- Wish Nederland, die de liefste wens van zieke kinderen vervult.

Koop je kersttrui bij Jumbo

De trui is heerlijk warm, lekker gek en je maakt ‘m persoonlijk door er je eigen kerstwens op te zetten. Je kunt met de meegeleverde afwasbare stift de zin aanvullen en aan iedereen laten zien wat jij graag wil met kerst. Bestel de kersttrui online of haal de trui bij een Jumbowinkel bij jou in de buurt. De kersttrui is verkrijgbaar vanaf 6 december 2018. Wees er wel snel bij, want op = op.

Wasadvies: Om de trui mooi te houden adviseren we de trui te wassen met soortgelijke kleuren, en als korte handwas op 30°. Bovendien is het altijd raadzaam om een kleurvanger te gebruiken bij het wassen van gekleurde was.

Wegens groot succes is de kersttrui voor kids, L / XL en de maat XXL niet meer verkrijgbaar via Jumbo.com. Probeer het eens bij jouw dichtstbijzijnde Jumbowinkel.

Ga naar de winkelvinder

Verkrijgbaar in de volgende maten

Over Stichting Make-A-Wish Nederland

‘Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt’

Jumbo Supermarkten BV doneert de winst over de totale actie aan Make-A-Wish Nederland. Zij vervullen de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen en geven ze daarmee kracht en vertrouwen voor de toekomst.

Meer over Make-A-Wish Nederland

Met de #jumbokersttrui komen wensen uit.

De winst hiervan gaat namelijk geheel naar Make-A-Wish Nederland! Zelf laten we deze kerst óók een wens in vervulling gaan. Wat is jouw wens en waarom? Laat het ons weten via onze social kanalen met #jumbokersttrui. Wie weet komt jouw wens dan ook écht uit!