Toegankelijkheid links

Alles voor een geweldig voorgerecht

Begin het diner met een knaller

De eerste klap is een daalder waard. Blaas je familie en vrienden omver met een voorgerecht waarvan ze intens zullen smullen. Bij Jumbo vind je veel suggesties voor de meest uiteenlopende gerechten en amuses. We zorgen ervoor dat je hoe dan ook flink uit kunt pakken! Met onze recepten wordt het voorgerecht sowieso een feestje. Laat je inspireren en geniet van de ultieme start van het kerstdiner.

Heerlijke exclusieve en verse ragouts

Bij Jumbo denken we graag met je mee. Heb je even geen idee wat je als voorgerecht gaat serveren? Ga voor onze exclusieve en lekkere verse ragouts met de meest heerlijke smaken en kies voor gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken uit al dat lekkers. Of misschien wil je ze allemaal wel proberen! Deze verse ragouts combineren perfect met onze bladerdeegbakjes in de vorm van een ster en samen liggen ze ook nog eens extra scherp geprijsd in de winkel. We hebben drie smaken voor je geselecteerd: wild, kalkoen en aan de vegetariërs hebben we uiteraard ook gedacht met een champignonvariant!Bestel verse kalkoen ragout >
Bestel verse paddenstoelen ragout >
Bestel verse wild ragout >

Kerstsoepen

Een van de klassiekers op het gebied van voorgerechten is natuurlijk soep. Met kerst wil je je kerst soep iets specialer maken dan normaal en laten wij daar nu net de beste suggesties voor hebben. Bij jou ligt nu alle vrijheid. Wordt het een pittige bietensoep, een witlofsoep met geitenkaas, of heb je iets anders in gedachten? Onze soeprecepten zorgen ervoor dat je vrienden en familie genieten van de eerste gang. We hebben leuke ideeën om je soep nóg specialer te maken. Of wat dacht je van een lekker knapperig broodje met kruidenboter bij je soep? Laat je inspireren en leef je heerlijk uit!

Verassende producten voor jouw voorgerecht