Laden...

Haal de smaakbeleving van La Place in huis

Heb jij die overheerlijke producten van La Place al bij jouw Jumbo gehaald? Deze smakelijke producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Met deze producten maak jij Pasen verrukkelijk. De chocolade, kruidenroomkaas en koffie van La Place passen uitstekend bij jouw paasontbijt of paasbrunch. Het zijn producten van een hoge kwaliteit en die op smaak zijn geselecteerd door La Place. Dat de kwaliteit van deze producten uitstekend is, is niet onopgemerkt gebleven en de kruidenroomkaas en koffie zijn zelfs in de prijzen gevallen.

Maak kans om de wereld te zien met La Place

De hele wereld rondvliegen van Azië tot de VS, wie wil dat nou niet? Voor veel mensen is een wereldreis de grootste droom. Voor al die wereldreizigers hebben we goed nieuws: bij aankoop van 3 La Place producten, maak je kans op een La Place wereldreis t.w.v. 15.000 euro. De actie loopt van 10 t/m 22 april.

Bekijk de actie

Vers gebakken La Place brood en broodjes

De knapperige broodjes van La Place zijn ontzettend lekker. De perfecte broodjes om te beleggen met jouw favoriete toppings.

Deze broodjes zijn niet online verkrijgbaar, alléén in de winkels.

Verse La Place smoothies

Mmm... zo’n La Place smoothie is heerlijk als ontbijt, bij de lunch of als tussendoortje. Vol met fruit en verkrijgbaar in lekkere smaken.

Bekijk product

La Place Kruidenroomkaas

Wie kent ‘m niet? Die heerlijke kruidenroomkaas van La Place. Smaakt perfect op een knapperig, vers broodje. De verse bieslook en peterselie in de rijke roomkaas geven veel smaak. Ook lekker in een wrap met zalm of op een toastje.

Bekijk product

La Place Broodbeleg

La Place heeft heerlijk beleg voor op jouw broodje. Wat dacht je van chocoladepasta met karamel en zeezout? Ook de hagelslag is om van te smullen.

Bekijk product

La Place Worstenbroodjes

Er gaat niks boven een warm worstenbroodje van La Place. Een stevig broodje gevuld met goed gekruid gehakt. Nu ook gewoon bij je thuis. Even opwarmen en genieten maar.

Bekijk product

La Place Thee en Koffie

De blaadjes voor de La Place thee worden met de hand geplukt. De blaadjes en ook de kruiden worden zorgvuldig gedroogd en gesneden, om zo hun verfijnde smaak te behouden. Zo'n kopje thee is een heerlijk genietmomentje voor jezelf.

Bekijk La Place thee Bekijk La Place koffie

Verse La Place pasta's en sauzen

Pasta is er in alle vormen en soorten: lang, plat, rond, gevuld… La Place pasta is altijd gemaakt van de beste kwaliteit durumtarwe. Onze pasta is gemaakt in een bronzen mal, waardoor deze een iets ruw durumtarwe. Zo hecht de saus goed aan de pasta.

Bekijk product

La Place Chocolade

Deze echte Belgische chocolade is door patissiers gemaakt van de beste cacao. Puur, eerlijk en natuurlijk. Ontdek de verrassende en unieke smaakcombinaties van onze La Place chocoladerepen, chocoladebites en bonbons.

Bekijk product

La Place Olijfolie en dressings

De olijven waarvan de La Place olijfolie wordt gemaakt, komen voor 100% van Spaanse olijfboeren. Zij telen de olijven met de grootste zorg en maken er hun heerlijke olie van. Ieder seizoen zoeken we naar de allerbeste extra vergine olijfolie van de arbequina om die rijke smaak te garanderen.

De koelverse dressings van La Place zijn bereid met de beste natuurlijke ingrediënten. Het zijn perfecte dressings om je salade smaak te geven. Ook lekker op goed belegd broodjes.

Bekijk product

La Place Hangop

De hangop van La Place heeft die typische zachte, milde en romige smaak. Verrukkelijk! Er wordt alleen vocht uit de yoghurt gehaald en verder niets toegevoegd. Puur natuur genieten dus. De melk voor deze hangop komt van boerderijen in het Groene Hart. Samen met hen werken we aan duurzame weidezuivel.

Bekijk product

La Place Buffelmozzarella

La Place buffelmozzarella is gemaakt van Nederlandse buffelmelk en op ambachtelijke wijze geproduceerd. De buffels leven veel buiten en bepalen zelf wat ze eten. De melk wordt door de kaasmakers met liefde voor het vak gemaakt tot de beste mozzarella.

Bekijk product

Recepten met La Place producten

Probeer eens één van deze heerlijke recepten die bereid zijn met de mooie producten van La Place die exclusief verkrijgbaar zijn bij Jumbo.

La Place koffiebonen

Begint jouw dag ook met een kop koffie? Met de koffiebonen van La Place zet je thuis een heerlijk kopje koffie met de kwaliteit die je van La Place gewend bent. De koffiebonen zijn bij Jumbo verkrijgbaar in de smaken Originale, Espresso en Cappuccino.