Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Headers/La-Place-header-desktop-v2.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Headers/La-Place-header-mobile-v2.jpg

Haal de smaakbeleving van La Place in huis

Heb jij die overheerlijke producten van La Place al bij jouw Jumbo gehaald? Deze smakelijke producten zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Jumbo. Probeer eens de rijke olijfolie van La Place, smakelijke balsamico-crème, zachte hangop of verse kruidenroomkaas, thee of buffelmozzarella. Allemaal producten van een hoge kwaliteit en die op smaak zijn geselecteerd door La Place. Zo kun jij die smaakbeleving van La Place in huis halen. Natuurlijk kun je ook nog steeds bij Jumbo terecht voor de koffiebonen van La Place en die heerlijke worstenbroodjes.

Maak kennis met het La Place assortiment

La Place PastaJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-Pasta.jpg

Alles voor de beste smaak, dat is het uitgangspunt voor onze nieuwe verse gevulde pasta’s uit Italië. Ongekend lekker en in een paar minuten op tafel. Saus toevoegen is niet nodig, alleen wat olijfolie.

La Place ChocoladeJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-chocolade.jpg

Deze echte Belgische chocolade is door patissiers gemaakt van de beste cacao. Puur, eerlijk en natuurlijk. Ontdek de verrassende en unieke smaakcombinaties van onze La Place chocoladerepen, chocoladebites en bonbons.

La Place WorstenbroodJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-worstenbrood-v2.jpg

Er gaat niks boven een warm worstenbroodje van La Place. Een stevig broodje gevuld met goed gekruid gehakt. Nu ook gewoon bij je thuis. Even opwarmen en genieten maar.

La Place DressingJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-dressing-v2.jpg

De koelverse dressings van La Place zijn bereid met de beste natuurlijke ingrediënten. Het zijn perfecte dressings om je salade smaak te geven. Ook lekker op goed belegd broodjes.

La Place PestoJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-pesto-v2.jpg

Proef deze authentieke pesto van La Place. Bereid met verse basilicum, grana padano en pijnboompitten. Heerlijk in de pastamaaltijd of op een toastje.

La Place KruidenroomkaasJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-kruidenkaas-v2.jpg

Wie kent ‘m niet? Die heerlijke kruidenroomkaas van La Place. Smaakt perfect op een knapperig, vers broodje. De verse bieslook en peterselie in de rijke roomkaas geven veel smaak. Ook lekker in een wrap met zalm of op een toastje.

La Place KoffiebonenJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-koffie-v2.jpg

Met de duurzame koffiebonen van La Place zet je thuis een heerlijk kopje koffie met de kwaliteit die je van La Place gewend bent. De koffiebonen zijn exclusief verkrijgbaar bij Jumbo.

La Place BalsamicoJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-balsamico-v2.jpg

De balsamicoazijn en balsamicocrème van La Place zijn afkomstig uit Modena en op authentieke wijze bereid. En dat proef je. Met de rijke smaak van deze balsamico maak je je gerecht helemaal compleet. Probeer ook eens aardbeien met balsamico. 

La Place TheeJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-thee-v2.jpg

De blaadjes voor de La Place thee worden met de hand geplukt. De blaadjes en ook de kruiden worden zorgvuldig gedroogd en gesneden, om zo hun verfijnde smaak te behouden. Zo'n kopje thee is een heerlijk genietmomentje voor jezelf.

La Place OlijfolieJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-olijfolie-v2.jpg

De olijven waarvan de La Place olijfolie wordt gemaakt, komen voor 100% van Spaanse olijfboeren. Zij telen de olijven met de grootste zorg en maken er hun heerlijke olie van. Ieder seizoen zoeken we naar de allerbeste extra vergine olijfolie van de arbequina om die rijke smaak te garanderen.

La Place HangopJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-hangop-v2.jpg

De hangop van La Place heeft die typische zachte, milde en romige smaak. Verrukkelijk! Er wordt alleen vocht uit de yoghurt gehaald en verder niets toegevoegd. Puur natuur genieten dus. De melk voor deze hangop komt van boerderijen in het Groene Hart. Samen met hen werken we aan duurzame weidezuivel.

La Place BuffelmozzarellaJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Thumbs/La-Place-thumb-mozzarella-v2.jpg

La Place buffelmozzarella is gemaakt van Nederlandse buffelmelk en op ambachtelijke wijze geproduceerd. De buffels leven veel buiten en bepalen zelf wat ze eten. De melk wordt door de kaasmakers met liefde voor het vak gemaakt tot de beste mozzarella.

Recepten met La Place producten

Probeer eens één van deze heerlijke recepten die bereid zijn met de mooie producten van La Place die exclusief verkrijgbaar zijn bij Jumbo.

La Place koffiebonen

Begint jouw dag ook met een kop koffie? Met de koffiebonen van La Place zet je thuis een heerlijk kopje koffie met de kwaliteit die je van La Place gewend bent. De koffiebonen zijn bij Jumbo verkrijgbaar in de smaken Originale, Espresso en Cappuccino.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Footer/La-Place-footer-mobile-v2.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Leveranciers/La-place-assortiment/Versie2/Footer/La-Place-footer-desktop-v2.jpg