Laden...

Maak een lekker geprijsd kerstmenu

Heerlijke gerechten voor een heerlijke prijs

Een lekker kerstmenu hoeft zeker niet duur te zijn. Bij Jumbo denken we met je mee als je een voordelig kerstdiner wil maken. We hebben speciaal voor de feestdagen mooie aanbiedingen, zodat jij voor een lekker geprijsd kerstmenu kunt zorgen. Ook betaal je bij Jumbo altijd de laagste prijs, dus waar je ook voor kiest: wij houden de prijzen laag.

Voorgerechten voor een lage prijs

Een voorgerecht hoeft niet duur te zijn met deze aanbiedingen. De gerookte zalm kun je serveren op een toastje met wat dille en de garnalen smaken heerlijk met cocktailsaus. Bij de rundercarpaccio krijg je parmezaan en pijnboompitjes, dus dan ben je in één keer klaar.

Receptideeën met deze aanbiedingen:

Lekker geprijsde hoofdgerechten

Rollade en Kerst zijn een gouden duo. Zeker voor deze prijs. Maar ook met een goed geprijsde varkenshaas maak je een heerlijk kerstmenu.

Receptideeën met deze aanbiedingen:

Voordelige nagerechten

Lekker, makkelijk en ook nog in de aanbieding. Ga jij voor een mooi straciatella chocoladetaartje, fris Hertog schepijs of een MONA pudding?

Proost op een mooie prijs

Laten we proosten met deze prachtige kerstwijnen en feestelijke, mousserende wijnen. Ook deze wijnen zijn van 6 t/m 31 december in de aanbieding.

Gourmetpret

Gourmet is leuk, lekker én gezellig. En als je bewust boodschappen doet, hoeft dit ook niet duur te zijn. Voor 3 bakjes vlees, vis of groente betaal je maar 10 euro.