Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Kerst/Lekker-makkelijk/Kerst-CP-Gemakkelijk-header-2-Mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Kerst/Lekker-makkelijk/Kerst-CP-Gemakkelijk-header-2-Desktop.png

Maak een lekker makkelijk kerstmenu

Iedereen kan koken

Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn om een lekker kerstmenu te maken. Je kunt het jezelf ook makkelijk maken bij Jumbo, zodat jij zorgeloos een heerlijk kerstdiner op tafel kunt toveren. Geen paniek: wij bewaken jouw geheim dat Jumbo jou een beetje geholpen heeft met dit heerlijke menu. Now way dat dit kerstdiner in de soep loopt. En de complimentjes? Die zijn gewoon voor jou.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Magazine/HJ11/Receptenzoeker/MS-Receptenzoeker-HJ1811.jpg

Tadaa... en klaar is je kerstmenu

Deze bijzondere producten maken Kerst écht lekker makkelijk. Haal ze bij jouw Jumbo en je bent al bijna klaar.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Voorgerecht: Luxe kerstsoep

Deze verse, luxe kerstsoepen in verschillende smaken hoef je alleen maar even op te warmen en serveren met knapperig warm stokbrood uit de oven.

Hoofdgerecht: Runderroast

Binnen een handomdraai zet je dit stuk vlees op tafel. Dit kan niet mislukken, zeker niet met de gratis thermometer. Ook de bijgerechten tover je zo uit de keuken met deze heerlijke en handige producten.

Nagerecht: IJstaart

Met deze ijstaart steel jij de show. En het goede nieuws is: je hoeft hem alleen maar uit de vriezer te halen en op een mooi bord te zetten. Dat is nog eens lekker makkelijk toch? Je kunt ook kiezen voor de kant-en-klare vrolijke ijsmannetjes, bosvruchten cheesecake of pannacotta.

Makkelijke recepten

Wil je toch zelf de keuken induiken? Deze recepten zijn makkelijk te maken. Ook de handige kookvideo’s helpen je op weg.