Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Najaar Eind/Najaar-Einde/footers headers/header-recepten.png

Najaarsrecepten

De lekkerste recepten met producten van het seizoen


Wordt het een goed gevulde pompoensoep, een stoofschotel of een maaltijdsalade met appel? In de herfst heb je weer volop keuze voor lekkere gerechten met producten van het seizoen zoals pompoen, wortel. Met deze verrassende recepten kun je volop inspiratie opdoen. Kies je recept en geniet.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Sinterklaas/Pagina's/Jumbo-Najaar-Sinterklaas-ms-gourmet.png

Sinterklaasrecepten

Denk je aan Sinterklaas, dan denk je vast aan pepernoten en speculaas. Je kunt de geur van kruidnoten bijna ruiken. Mmm... maar je kunt ook een keer een andere heerlijk typisch sinterklaas recept proberen. Laat je inspireren.

Bekijk alle recepten uit nieuwste Hallo Jumbo

Koken met pompoen

De pompoen is niet alleen leuk als najaarsdecoratie in huis of in de tuin. Deze vrolijke vrucht is ook lekker in allerlei gerechten. Probeer pompoen in een salade, romige soep of stoofschotel.

Stoofgerechten

Buiten wordt het kouder, binnen is het lekker warm en verspreiden heerlijke geuren zich door het huis. Het is weer tijd voor: stoofpot! 

Bekijk meer stoofgerechten

Koken met appel

Een appeltje is niet alleen voor de dorst, maar appel is ook lekker in allerlei gerechten. Probeer appel eens in salade, bowl,

Hapjes voor de buitenborrel

Vind jij het ook zo fijn om te genieten van de buitenlucht, voordat het écht koud wordt? Het wordt extra gezellig met deze warme hapjes waar je met zijn allen rond een kampvuurtje van kunt smullen. Bekijk deze verrassende recepten.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Najaar Eind/Extra - alle content/Landingspagina-najaar-desktop-headers&footers/Jumbo-Landingspagina-najaar-footer-video's.png