Het paasontbijt: de smakelijke start van Pasen

Niks zo gezellig als samen aan de ontbijttafel genieten van een heerlijk paasontbijt. Versier de tafel met mooie servetten, chique glaasjes en prachtige lentebloemen. Afgebakken broodjes en croissantjes, het lekkerste beleg, vers fruit en een eitje maken het paasontbijt compleet. Na al dat lekkers heb jij genoeg energie om op zoek te gaan naar paaseieren. Of om ze te verstoppen natuurlijk. En ben je niet zo’n vroege vogel? Dan ga je toch gewoon voor een lekker luie paasbrunch. Ook daar hebben we veel handige tips voor.

Toppers van La Place maken paasontbijt compleet

Ook voor die heerlijke producten van La Place ga je naar Jumbo. Het zijn iets luxere producten die je paasontbijt extra speciaal maken. We hebben alvast vijf toppers voor je geselecteerd: La Place koffieproducten, beenham, kruidenroomkaas, smoothies en het krokantje, een heerlijk brood dat alleen vers in de winkel te verkrijgen is.

Prijzenpakkers op tafel

Jumbo is 8 keer in de prijzen gevallen tijdens de Beste Product van het Jaar 2018-2019 verkiezing. De versgebakken kaiserbroodjes, de La Place kruidenroomkaas en Jumbo ovengebakken kipfilet zijn een aantal van die prijswinnaars. Ze vormen heel toevallig ook nog eens een heerlijke, klassieke smaakcombinatie. Perfect voor je paasontbijt!

Bekijk alle winnaars

Kookvideo: Ei pocheren doen?

Een eitje is onmisbaar bij je paasontbijt. Natuurlijk kun je een ei koken of bakken, maar een gepocheerd ei is pas écht een feestje. Bekijk in de video hoe je in een paar stappen een ei pocheert. Het is makkelijker dan je denkt.

Omelet, ei koken of bakken? Dat doe je zo!

Laat je verrassen door de brunchbox

Geen tijd om alle boodschappen voor je paasontbijt of paasbrunch bij elkaar te zoeken? Of heb je geen idee wat je op tafel moet zetten? Ga dan voor de brunchbox en laat je verrassen door de lekkere producten die erin zitten. Kies voor een voordelige brunchbox of een luxe La Place brunchbox.

Ontbijtrecepten met ei

Croissantje, maar dan anders

Ontbijtrecepten met zuivel