Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/SA-banners/Zomer-SA-header-Mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/SA-banners/Zomer-SA-header.png

Het hele seizoen in de aanbieding

Geldig van wo 30 mei t/m di 21 augustus 2018, m.u.v. Hollandse aardbeien, Kersen, Kies & Mix fruit en Kies & Mix vlees. Deze zijn geldig t/m di 24 juli. Kies & Mix BBQ, deze is geldig t/m di 2 oktober en Chateau la Sauverède. Deze is geldig t/m dinsdag 7 augustus.
Loading....

Disclaimer:

1+1 gratis: 50% korting op de totaalprijs van 2 producten, alle combinaties mogelijk
2+1 gratis: 
33,34% korting op de totaalprijs van 3 producten, alle combinaties mogelijk
3+1 gratis: 25% korting op de totaalprijs van 4 producten, alle combinaties mogelijk
5+1 gratis: 16,67% korting is al verrekend in de verkoopprijs van het 6-pack 1,5 liter
2e halve prijs: 25% korting op de totaalprijs van 2 producten, alle combinaties mogelijk
Alleen online: deze aanbieding geldt alleen op Jumbo.com, niet in de winkels


Geldig van wo 30 mei t/m di 21 augustus 2018, m.u.v. Hollandse aardbeien, Kersen, Kies & Mix fruit en Kies & Mix vlees. Deze zijn geldig t/m di 24 juli. Kies & Mix BBQ, deze is geldig t/m di 2 oktober en Chateau la Sauverède. Deze is geldig t/m dinsdag 7 augustus.

Voor alle aanbiedingen geldt maximaal 4 dezelfde aanbiedingen per klant per bezoek (bijv. een 3+1 aanbieding = vier producten = één aanbieding), tenzij anders aangegeven. Korting wordt aan de kassa of bij ophalen/bezorgen van de boodschappen verrekend. Aanbiedingen met een gratis product (bijv. 2+1 gratis) of een tweede product voor de halve prijs, hebben betrekking op dat gratis product respectievelijk op het tweede product voor de helft van de prijs en niet op de eindprijs. Acties gelden uitsluitend voor in de winkel aanwezige varianten, zolang de voorraad strekt.

Aanbiedingen van alcoholhoudende dranken kunnen op basis van gemeentelijke verordeningen in de betreffende winkels niet of in gewijzigde vorm gelden. In geval van beperkte beschikbaarheid en/of leverbaarheid van een of meerdere van de producten van een aanbieding, zal Jumbo genoodzaakt zijn de aanbieding tussentijds aan te passen of te staken. Prijswijzigingen, fouten en uitverkocht voorbehouden.

Geen 18, geen alcohol 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Persoonlijk gemaakt met de nieuwste aanbiedingen en de lekkerste recepten op basis van door jou bekeken producten.
Lees het privacystatement >

De voordelen van de nieuwsbrief
• Je mist geen enkele aanbieding
• Je bent als eerste op de hoogte van acties
• Je ontvangt de lekkerste recepten en tips