Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-headers/Soorten-winkels-header-desktop.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-headers/Soorten-winkels-header-mobile.jpg

Soorten winkels

In de buurt en online

Jumbo heeft veel verschillende soorten winkels. We stellen de klant centraal en wil daar aanwezig zijn waar de klant is.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-Supermarkten-beeld.jpg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/soorten-winkels-jumbo-supermarkt.jpgJumbo Supermarkten

In onze winkels kunnen klanten prettig en vlot winkelen. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de buurt. Klanten worden geïnspireerd door prachtige, verse en gezonde producten, bereidingstips en adviezen. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan elke dag klaar om klanten te laten voelen hoe speciaal ze zijn. Hier zeggen klanten: dit is mijn Jumbo!


Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-Foodmarkt.jpgJumbo Foodmarkt

Foodbeleving speelt binnen Jumbo een steeds grotere rol. In maart 2013 opende Jumbo in Breda de grootste verssupermarkt van Nederland met het meest uitgebreide foodassortiment. Jumbo Foodmarkt is een nieuw soort winkel. Iets wat Nederland nog niet kent. Ook in Veghel en Amsterdam is een Jumbo Foodmarkt geopend. In 2018 opent Jumbo vestigingen van Foodmarkt in Utrecht (Leidsche Rijn), Leidschendam en Tilburg.

Jumbo Foodmarkt richt zich 100% op vers, gezond en lekker eten tegen de allerlaagste prijs. Zo zijn er iedere dag koks en andere specialisten op het gebied van eten bezig de heerlijkste gerechten te maken. Je kunt kiezen of je die kant-en-klaar mee neemt of alleen de ingrediënten, zodat je het gerecht zelf kunt bereiden. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om al dat lekkers ter plekke op te eten. En alles uiteraard voor gegarandeerd de laagste prijs. Dat geeft een heel nieuwe dimensie aan het boodschappen doen!

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-Foodmarkt-beeld.jpg

Een ware foodbelevenis

Het is een ware belevenis om bij Jumbo Foodmarkt op expeditie te gaan. Voor iedere Jumbo geldt al dat er een groot assortiment wordt gegarandeerd, maar één ding kunnen we je verzekeren: in Jumbo Foodmarkt kijk je je ogen uit. En ook daar staat voorop dat we gaan voor 100% tevreden klanten.
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-com.jpgJumbo.com

Via Jumbo.com en via de Jumbo app kan je nu gemakkelijk en snel boodschappen doen. Overal en altijd. Zo bieden we maximale keuze in hoe, waar en wanneer je boodschappen doet. Op verschillende locaties kunnen klanten de boodschappen die zij online hebben besteld, op een door hen zelf gekozen moment ophalen. We hebben Pick Up Points in onze winkels, maar ook verschillende Drive-throughs. Dat zijn afhaalpunten die niet bij een winkel staan, maar op drukbezochte plaatsen in het land. Men hoeft daar niet eens uit te stappen. Onze collega’s zetten de bestelling dan met alle plezier achterin de auto Daarnaast is het in een groot deel van Nederland mogelijk om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Ook breidt Jumbo haar bezorging op de zakelijke markt steeds verder uit. Zo wordt boodschappen doen steeds makkelijker. Op Jumbo.com vind je het totale overzicht van onze Pick Up Points en thuisbezorglocaties.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-com-beeld.jpg

Online biedt Jumbo dezelfde ervaring bieden als in de winkels. Op Jumbo.com vind je niet alleen producten, maar bijvoorbeeld ook inspirerende recepten. Ook zijn de 7 Zekerheden online van toepassing. Hiermee garandeert Jumbo (net als in haar winkels) de laagste prijzen en krijg je bij het ophalen van je boodschappen het grootste assortiment met de beste service.


Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-city.jpgJumbo City

In haar stadse gemakswinkels Jumbo City speelt Jumbo in op de verschillende klanten die zich in de binnenstad bevinden om te werken, studeren, winkelen of wonen. Zij kunnen voor hun dagelijkse boodschappen in de buurtwinkel terecht. Zowel food als non-food producten die voorzien in de dagelijkse behoeften zijn verkrijgbaar bij Jumbo City. Daarnaast vinden klanten er een ruim aanbod aan smakelijke en verse maaltijden die overeenstemmen met de eetmomenten van de dag. Zo komt de foodbeleving ook in deze winkels sterk naar voren. Je vindt Jumbo City’s in Groningen, Eindhoven en Den Bosch. In 2018 zullen ook Jumbo City’s geopend worden in Amsterdam. Jumbo is voornemens om op termijn minimaal tien binnenstedelijke gemakswinkels te openen.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Algemeen/Corporate/Jumbo-corporate-body-images/Soorten-winkels-Jumbo-city-beeld.jpgWordt jouw EMTÉ een Jumbo?

Bekijk welke EMTÉ winkels een Jumbo winkel worden >