Laden...
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Sinterklaas/Pagina's/Jumbo-Najaar-Sinterklaas-header-speculaas-cake-mobiel.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Sinterklaas/Pagina's/Jumbo-Najaar-Sinterklaas-header-speculaas-cake-sinterklaas.png

Speculaascake: een ovenheerlijke lekkernij

De traditionele speculaaskoekjes en gevulde speculaas sieren de tafel tijdens het feest van Sinterklaas. Tussen het uitpakken van alle cadeaus door, gaat er altijd een schaal met lekker ruikende speculaasjes rond. Voeg dit jaar eens een zelfgemaakte lekkernij aan het speculaasplateau toe: een kruidige en luchtige speculaascake.

Maak een speculaascake

De geur van verse speculaas is bijna niet te weerstaan. Zelfs niet als toetje na een lekkere stoofschotel met kruidige riblappen. Voor een luchtige speculaascake heeft iedereen wel een plekje over. Serveer de cake als dessert of tijdens een gezellige spelletjesavond met de hele familie.

Speculaasmuffins

Wil je iets extra feestelijks? Bak dan eens speculaasmuffins of speculaascupcakes. Houd je vooral niet in bij het garneren: versier ze met leuke strooisels, dips of een chocoladesaus. Wie kan deze verse speculaasmuffins weerstaan?

Speculaas cheesecake

Krijg je echt geen genoeg van de geur en smaak van speculaas? Dan heeft Jumbo nog een verrassend dessert voor je. De speculaas cheesecake past perfect bij het seizoen. Plof op de bank met deze lekkernij uit eigen oven. Ook in de winter is het genieten!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Sinterklaas/Pagina's/Jumbo-Najaar-Sinterklaas-MS-Algemeen.png


Speculaascake recepten

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Sinterklaas/Pagina's/Jumbo-Najaar-Sinterklaas-footer-assortiment-mobiel.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2016/Thema's/Sinterklaas/Pagina's/Jumbo-Najaar-Sinterklaas-footer-assortiment-desktop.png