Tonijnsalade

Als heerlijke salade tijdens de brunch of lekker bij de borrel op een toastje: de echte visliefhebber maak je altijd blij met een smeuïge tonijnsalade. Bij Jumbo vind je verschillende recepten, inspiratie en producten waarmee je zelf een smakelijke tonijnsalade maakt. Mocht je wat minder tijd hebben, dan vind je in ons assortiment ook heerlijke tonijnsalades om direct van te genieten.

Zelf tonijnsalade maken

Er is bijna niets zo gemakkelijk als zelf tonijnsalade maken. Tonijn combineert goed met diverse soorten groente en fruit, zoals bijvoorbeeld appel, avocado en komkommer. Gebruik tonijnstukken in water of in olie en laat deze uitlekken. Snijd de groente en fruit in kleine stukken en hussel alle ingrediënten door elkaar. Voor wat groen in je salade voeg je wat bladeren toe van je favoriete slasoort. Kies tot slot een dressing naar keuze en geniet van je heerlijke zelfgemaakte tonijnsalade. Heb je geen inspiratie om zelf groente en fruit te kiezen? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben bij Jumbo smakelijke recepten samengesteld waarmee we je graag op weg helpen om de lekkerste tonijnsalades zelf te maken.

Heerlijke tonijnsalade recepten

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Voorjaar/Tonijnsalade/Desktop/Contentpagina-tonijnsalade-recept2-tekst-desktop.png

Lekkere tonijnsalade voor bij de lunch

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Totale tijd: 15 min
  • Aantal ingrediënten: 8
Ontdek dit recept

De hele dag door genieten van tonijnsalade

In het assortiment van Jumbo vind je diverse salades voor ieder moment van de dag. Geniet van een lekkere salade met tonijn tijdens de lunch of eet ‘s avonds een maaltijdsalade met deze smakelijke vis. Ook bij de borrel kan een bakje met smeerbare tonijnsalade niet ontbreken. Daarom vind je verschillende smakelijke salades met tonijn terug in het ruime assortiment van Jumbo.

Een goedgevulde salade met tonijn

  • Voorbereidingstijd: 10 min
  • Totale tijd: 10 min
  • Aantal ingrediënten: 7
Ontdek dit recept
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Voorjaar/Tonijnsalade/Desktop/Contentpagina-tonijnsalade-recept2-image-desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Voorjaar/Tonijnsalade/Desktop/Contentpagina-tonijnsalade-footer.png