Laden...
Brood

Heerlijk vers brood bij Jumbo

Van roggebrood, glutenvrij en wit brood tot meergranen, volkoren en tarwe brood. Op Jumbo.com en in jouw Jumbo winkel heb je volop keuze uit veel verschillende soorten vers brood. En verser kan het niet. Ons bakproces is namelijk vernieuwd, waardoor we drie keer per dag vers brood afbakken. Hierdoor is het brood wat jij online bestelt hartstikke vers! Liever kleinere broodjes? Denk bijvoorbeeld ook eens aan onze vers gebakken kaiserbroodjes.

Ook kun je bij Jumbo terecht voor verschillende onafgebakken varianten brood, zoals ons Oerbrood. Dit brood bak je thuis af wanneer het jou uitkomt. Er gaat natuurlijk niets boven een heerlijke boterham met jouw favoriete beleg, dus bestel vandaag nog jouw favoriete brood. Geniet van vers brood. Mmm… dat ruikt lekker!

Tip: wil je genieten van een vers brood met krokante korst en malse binnenkant? Probeer dan eens Goudeerlijk Brood van Jumbo. Ook online te bestellen!

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2015/Landingspaginas/Vers brood/MS-Vers-brood.jpg

Brood recepten

Broodjes uit de oven

In onze winkels vind je op de broodafdeling de lekkerste broodjes, vers uit onze oven. Daarnaast hebben we ook nog een ruim assortiment aan broodjes die je zelf in de oven afbakt. Verras je gezin op zondagochtend eens met zelfgebakken warme broodjes! Om je wat op weg te helpen met een speciaal ontbijt, hebben we diverse recepten met afbakbroodjes voor je gemaakt. Hiermee zet je in een mum van tijd de lekkerste ontbijtgerechten op tafel.

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Voorjaar/Content-paginas-los/Content-paginas-los/Brood/Contentpagina-brood-recept2-beeld%20.png

Er gaat niets boven versgebakken brood. Probeer dit heerlijke noten-abrikozenbrood!


Ontdek dit recept

Zelf brood bakken

Maak speciale gelegenheden extra leuk door zelf brood te bakken. Het fijne aan zelf brood bakken, is dat je eindeloos kunt variëren met ingrediënten: zo maak je steeds weer een ander smakelijk brood. Om nog maar te zwijgen over de geur van versgebakken brood die het huis vult. Bekijk de video om te zien hoe makkelijk je zelf brood bakt en verras je gezin met een heerlijk vers ontbijtje!

Brood van Jumbo

Benieuwd hoe de ovenverse broden en bollen van Jumbo worden gemaakt? In deze leuke video’s laten we je alles over de oorsprong van deze producten zien. Van het kneden van deeg tot aan het in ‘t schap leggen in de winkel.