Laden...

Door onze voordelige aanbiedingen, de laagsteprijsgarantie en producten met een Altijd Lage Prijs ben je bij Jumbo altijd het goedkoopste uit.

Kassa bevestigt: Jumbo goedkoper dan Aldi en Lidl

Uit onderzoek van het TV programma Kassa is voor het 3e jaar op rij gebleken dat je voordeliger uit bent bij Jumbo dan bij Aldi en Lidl. Hoe dat kan? Alleen bij Jumbo vind je Altijd Lage Prijzen op honderden dagelijkse producten en ook nog eens een Laagsteprijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Voordelig boodschappen doen met onze aanbiedingen

Bij Jumbo hebben altijd de beste aanbiedingen en producten zonder bestelkosten.

Producten met een Altijd Lage Prijs

Bij Jumbo weten we dat je het meeste geld kwijt bent aan je dagelijkse boodschappen. Denk aan producten zoals groenten, fruit, koffie, melk en toiletpapier. Uit onze huismerken en versproducten hebben we een mooie selectie gemaakt die niet tijdelijk, maar ALTIJD laag geprijsd is. Dat is dus élke dag verdienen! En zoals je van ons gewend bent staat kwaliteit op nummer één? Wist je dat onze handige tomatenblokjes zijn gemaakt van échte Italiaanse tomaten en dat de Jumbo Roomboter Stroopwafels zijn uitgeroepen tot Beste Product van het jaar 2018 - 2019. Daar zijn we apetrots op!

Door producten met een Altijd Lage Prijs geniet je van veel voordeel. Bij Jumbo ben je zo het goedkoopste uit.

Laagsteprijsgarantie, gegarandeerd de laagste prijzen

Bij Jumbo ben je het goedkoopst uit. Naast de producten met een Altijd Lage Prijs hebben we namelijk ook een laagsteprijsgarantie. Zo weet je zeker dat je bij ons altijd het goedkoopste uit bent. Heb jij bij een andere supermarkt in jouw buurt een hetzelfde product gevonden voor een vaste lagere prijs? Dan passen wij onze prijs zo snel mogelijk aan. Als dank krijg je het product gratis mee naar huis. Dát is de laagsteprijsgarantie!

Klik hier voor de voorwaarden en meer informatie over de Laagsteprijsgarantie

Elke dag euro’s goedkoper. Plaats een bestelling online of kom lekker winkelen in de dichtstbijzijnde Jumbo.