Toegankelijkheid links

Proef het seizoen

Winter wonderland in Nederland! De koudste periode van het jaar is aangebroken. Tijd om het thuis gezellig en knus te maken. Daar hoort samen genieten van heerlijke wintergerechten vol vitaminen natuurlijk ook bij! Want die mogen we in de winter zéker niet vergeten! De grootste vraag van Nederland is nog altijd: wat eten we vandaag? Wij hebben het antwoord in huis. Zoek een recept uit en zet in een mum van tijd een verrassend gerecht op tafel. Laat je inspireren door onze recepten met lekkere en vooral verse producten. Experimenteer er op los. Zo hebben we heerlijke recepten met prei voor je. Extra lekker in de winter!

Winterse recepten

Winters assortiment

Wat eten we?

Wat eten we vanavond? Één van de meest gestelde vragen in Nederland. Wij willen ervoor zorgen dat je hier een antwoord op hebt en daarom pakken we het groots aan. Zo hebben we niet alleen de lekkerste recepten voor je maar nog veel meer. Handige tips voor in de keuken, leuke kookvideo’s, hulp bij het maken van je boodschappenlijstje en dat is nog lang niet alles! Elke werkdag tussen 17.30 uur en 18.00 uur neemt chef-kok Roberta Pagnier je op SBS6 mee in de wondere wereld van het koken. Laat je inspireren door haar gerechten en ideeën en kook stap voor stap mee!

Lees alles over Wat eten we?

Helden in de keuken

Wat eet Max Verstappen graag voor een spannende race? Wat zet Ronnie Flex graag op tafel? En met welk gerecht maak je MeisjeDjamila blij? Dit lees je allemaal in het Helden in de keuken-kookboek, speciaal gemaakt voor kinderen en verkrijgbaar in onze winkels en online. En met onze toffe spaaractie maak je hem pas écht compleet. Verzamel tijdens het boodschappen doen stickers van jouw helden en hun favoriete gerechten en plak je kookboek helemaal vol! En barst jouw kind van het kooktalent? We zijn namelijk ook op zoek naar dé Jumbo Kids Foodie. Dus alle kids van Nederland opgelet: laat ons in een korte video op Facebook of Instagram zien waarom jij een held in de keuken bent en vergeet je inzending niet te delen met #heldenindekeuken. De tien beste video’s belonen we met een vette kook- en vlogcursus. Met deze cursus maak je kans om dé Jumbo Kids Foodie te worden. Oh! En vind je tussen alle stickers een gouden ticket? Dan win je een meet & greet met een aantal van jouw helden!

Laat zien dat jij een held in de keuken bent