Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Zomertips/Header-mobile-zomertips.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Zomertips/Header-desktop-zomertips.jpg

De zomer in volle gang: heerlijk buiten genieten!

Ieder seizoen heeft z’n charme, maar er gaat toch niets boven de zomer. Geniet van de zon, een heerlijke barbecue in de tuin met vrienden of het gezin of een lekker Dagje Uit! Bijvoorbeeld een uitgebreide picknick in het park, een bezoek aan een pretpark of een weekend naar het strand: het kan allemaal tijdens deze lekkere zomerse dagen. We helpen je graag met diverse tips, de mooiste recepten en handige producten voor onderweg. Dat wordt een heerlijke zomer!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Zomertips/Zomer-zomertips-blok-roze-mobile.jpg
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Zomertips/Zomer-zomertips-blok-roze-desktop.jpg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Desktop/CP-Start-van-de-Zomer-Recept2-Beeld-Desktop.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Maak zelf de lekkerste zomerse drankjes

Met warm weer is het extra belangrijk om goed te drinken. Trakteer jezelf daarom op lekkere, verfrissende drankjes. Wist je dat je deze heel makkelijk zelf kunt maken? Bijvoorbeeld met groene ijsthee, ijsblokjes en je favoriete fruit, zoals in het recept voor kruidige sinaasappelmeloenbowl. Wil je liever een alcoholische variant? Ook die heb je in een handomdraai gemaakt. Doe een waterijsje in een wijnglas en schenk daar prosecco bij. Een verfrissend drankje dat je goed kunt serveren als welkomstdrankje bij je tuinfeest of barbecue. Daarnaast heeft Jumbo ook een heerlijk recept voor een zomerse citroenrosé. Doe er je voordeel mee!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Zomertips/Zomer-zomertips-blok-blauw-mobile.jpg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Redesign/Zomer-2018/Beelden/Zomertips/Zomer-zomertips-blok-blauw-desktop.jpg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Tips voor dagje weg in de zomer

In de zomer ben je vaak hele dagen van huis. Onder het motto ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ helpen we je bij Jumbo graag aan inspiratie voor makkelijke en smakelijke gerechten voor een lekkere picknick.

Recepten voor onderweg

Met korting gezellig een Dagje Uit

Hebben jullie nog Dagje Uit munten over? Verzilver deze dan in de zomervakantie voor de hoogste korting op de leukste uitjes verspreid door heel Nederland. Neem lekkere aardbeien of blauwe bessen mee voor onderweg en geniet van een heerlijke dag in een pretpark, dierentuin of een van de andere aangesloten parken!Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Tuinfeest/Export-Losse-blokken-tuinfeest/Mobile/CP-Tuinfeest-BBQ-Banner-Mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Tuinfeest/Export-Losse-blokken-tuinfeest/Desktop/CP-Tuinfeest-BBQ-Banner-Desktop.png