Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Mobile/CP-Start-van-de-Zomer-Header-Mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Desktop/CP-Start-van-de-Zomer-Header-Desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

De zomer is begonnen: heerlijk buiten genieten!

Ieder seizoen heeft z’n charme, maar er gaat toch niets boven de zomer. Genieten van de zon, een heerlijke barbecue in de tuin met vrienden of het gezin en ga er lekker op uit! Bijvoorbeeld een uitgebreide picknick in het park, een bezoek aan een pretpark of een weekend naar het strand: het kan allemaal tijdens deze lekkere zomerse dagen. Jumbo helpt je met diverse tips, de lekkerste recepten en handige producten voor onderweg. Dat wordt een heerlijke zomer!Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bakje pitloze witte of rode druiven? Heel handig wanneer je er een dagje op uittrekt met het gezin!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

De zomer is begonnen: heerlijk buiten genieten!

Ieder seizoen heeft z’n charme, maar er gaat toch niets boven de zomer. Genieten van de zon, een heerlijke barbecue in de tuin met vrienden of het gezin en ga er lekker op uit! Bijvoorbeeld een uitgebreide picknick in het park, een bezoek aan een pretpark of een weekend naar het strand: het kan allemaal tijdens deze lekkere zomerse dagen. Jumbo helpt je met diverse tips, de lekkerste recepten en handige producten voor onderweg. Dat wordt een heerlijke zomer!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een bakje pitloze witte of rode druiven? Heel handig wanneer je er een dagje op uittrekt met het gezin! Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Tuinfeest/CP-Arrow-Desktop.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Mobile/CP-Start-van-de-Zomer-Recept1-Tekst-Mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Desktop/CP-Start-van-de-Zomer-Recept1-Tekst-Desktop.png

Maak zelf de lekkerste zomerse drankjes

Met warm weer is het extra belangrijk om goed te drinken. Trakteer jezelf daarom op lekkere, verfrissende drankjes. Wist je dat je deze heel makkelijk zelf kunt maken? Bijvoorbeeld met groene ijsthee, ijsblokjes en je favoriete fruit, zoals in het recept voor kruidige sinaasappelmeloenbowl. Wil je liever een alcoholische variant? Ook die heb je in een handomdraai gemaakt. Doe een waterijsje in een wijnglas en schenk daar prosecco bij. Een verfrissend drankje dat je goed kunt serveren als welkomstdrankje bij je tuinfeest of barbecue. Daarnaast heeft Jumbo ook een heerlijk recept voor een zomerse citroenrosé. Doe er je voordeel mee!
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Mobile/CP-Start-van-de-Zomer-Recept2-Tekst-Mobile.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Desktop/CP-Start-van-de-Zomer-Recept2-Tekst-Desktop.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Desktop/CP-Start-van-de-Zomer-Recept2-Beeld-Desktop.png

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/640_mobiel_mobile.png

Tips voor dagje weg in de zomer

In de zomer ben je vaak hele dagen van huis. Onder het motto ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’ helpt Jumbo je graag aan inspiratie voor de makkelijke en smakelijke gerechten voor onderweg. Daarnaast heb je keuze uit een ruim assortiment aan handige meeneemproducten. Doe inspiratie op met de recepten voor onderweg. Wat dacht je bijvoorbeeld van verrassende gerechten met aardbeien of groentespiesjes om samen met de kinderen te maken?

Recepten voor onderweg

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Thema/Zomer/Zomertips/Desktop/CP-Start-van-de-Zomer-BTN-Recepten-Desktop.png