Toegankelijkheid links

Soorten winkels

In de buurt en online

Jumbo heeft veel verschillende type winkels. We stellen immers de klant centraal en wil daar aanwezig zijn waar de klant is.

Jumbo Supermarkten

In onze winkels kunnen klanten prettig en vlot winkelen. Het assortiment is afgestemd op de behoeften van de buurt. Klanten worden geïnspireerd door prachtige, verse en gezonde producten, bereidingstips en adviezen. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan elke dag klaar om klanten te laten voelen hoe speciaal ze zijn. Hier zeggen klanten: dit is mijn Jumbo!

Jumbo Foodmarkt

In maart 2013 opende Jumbo in Breda de grootste supermarkt van Nederland met het meest uitgebreide foodassortiment.  Jumbo Foodmarkt is een nieuw soort winkel. Iets wat Nederland nog niet kent, maar wat ook in Europa niet is te vinden. Ook in Veghel en Breda is een Jumbo Foodmarkt geopend.

Jumbo Foodmarkt richt zich 100% op vers, gezond en lekker eten tegen de allerlaagste prijs. Zo zijn er iedere dag koks en andere specialisten op het gebied van eten bezig de heerlijkste gerechten te maken. Je kunt kiezen of je die kant-en-klaar mee neemt of alleen de ingrediënten, zodat je het gerecht zelf kunt bereiden. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om al dat lekkers ter plekke op te eten. En alles uiteraard voor gegarandeerd de laagste prijs. Dat geeft een heel nieuwe dimensie aan het boodschappen doen!

Een ware belevenis

Het is een ware belevenis om bij Jumbo Foodmarkt op expeditie te gaan. Voor iedere Jumbo geldt al dat er een groot assortiment wordt gegarandeerd, maar één ding kunnen we je verzekeren: in Jumbo Foodmarkt kijk je je ogen uit. En ook daar staat voorop dat we gaan voor 100% tevreden klanten.Jumbo.com

Via Jumbo.com en via de Jumbo app kan je nu gemakkelijk en snel boodschappen doen. Overal en altijd. Naast onze honderden winkels hebben we nu ook Pick Up Points – oftewel afhaalpunten – hebben, en bieden we maximale keuze in hoe, waar en wanneer je boodschappen doet. Ook zijn we gestart met thuisbezorgen.

Waar we trots op zijn, is dat we online dezelfde ervaring bieden als in onze winkels. Zo vind je op Jumbo.com niet alleen producten, maar bijvoorbeeld ook inspirerende recepten. Ook zijn onze 7 Zekerheden online van toepassing. Zo garanderen we (net als in onze supermarkten) de laagste prijzen en krijg je bij het ophalen van je boodschappen het grootste assortiment met de beste service.

De eerste Pick Up Points zijn al open. Op verschillende locaties kunnen klanten de boodschappen die zij online hebben besteld, op een door hen zelf gekozen moment ophalen. We hebben Pick Up Points in onze winkels, maar ook verschillende Drive-throughs. Men hoeft daar niet eens uit te stappen. Onze collega’s zetten de bestelling dan met alle plezier achterin de auto. Ook op plekken waar geen winkel in de buurt is, openen we Pick Up Points. Zo wordt boodschappen doen steeds makkelijker. Dit is wat ons betreft nog maar het begin: we gaan nog veel meer  nieuwe afhaalpunten openen. Op Jumbo.com vind je het totale overzicht van onze Pick Up Points.