Laden...
Sparen voor je school

Als je schoolgaande kinderen hebt, weet je misschien ook dat veel basisscholen elk jaar met een beperkte begroting rond moeten zien te komen. Om de school bij jou in de buurt een handje te helpen, kun je bij Jumbo sparen voor je school. De scholen kunnen o.a. sparen voor een nieuwe step, spellen, knutselmaterialen, een zandbak of een klimrek.

Hoe werkt het?

  • Tijdens de actieperiode ontvang je bij Jumbo bij elke besteding van 10 euro* een schoolpuntvoucher met een uniek code.
  • Op de actiesite kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een deelnemende basisschool.
  • Ook zie je op de actiesite op de aparte schoolpagina’s wat iedere school zou willen aanschaffen van de gespaarde punten, bijvoorbeeld een nieuwe step, spellen of een voorraad knutselmaterialen. 

* Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten), betaald en uit te keren statiegeld en servicekosten.

Hoe meer punten de school van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan spel- en leermaterialen. Wanneer de spaarperiode is afgelopen, wordt per regio het door Jumbo beschikbaar gestelde budget verdeeld over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten.

Spaar jij mee voor je school?