Toegankelijkheid links

Laden...
Steven Kruijswijk

Thaise go go kokoscurry met gamba’s van Steven Kruijswijk

De Brabantse Steven is een echte kilometervreter en deze klimgeit doet het vooral goed in de bergen. In de grote rondes doet hij mee met de absolute toppers. Zo fietste hij in de ronde van Italië een paar dagen in de roze leiderstrui.

Met dit gerecht rijd je in een kwartiertje een best wel pittige, maar overheerlijke etappe in de ronde van Thailand.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

De Thaise kokoscurry van Steven Kruijswijk is slechts een van de heerlijke recepten waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je van de oh oh oh spinazie pesto van Daniëlle van de Donk, de tajine kefta van Douwe Bob of de flexibami van Ronnie Flex? Dit is slechts een kleine greep uit de heerlijke gerechten die ons Helden in de keuken-kookboek je biedt. Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Met welke held deel jij dezelfde smaak?

Meer helden recepten

Nog meer recepten uit de Aziatische keuken

Met de ingrediënten voor een heerlijke curry kun je eindeloos experimenteren. De Aziatische keuken heeft daarnaast nog véél meer te bieden. Heb je zin om een verrassend Aziatisch gerecht op tafel te zetten? Klik dan snel verder. We hebben de lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet.