Toegankelijkheid links

Laden...
StukTV

Kapot-lekkere-kipsalon van StukTV

StukTV bestaat uit drie presentatoren: Stefan, Giel en Thomas. Het drietal voert opdrachten uit die door hun kijkers bedacht zijn. Verder bedenken ze programma-formats en maken ze hun eigen programma’s, zoals Jachtseizoen.

Oh man! ik ga helemaal stuk van de honger. Krijg jij ook zo’n trek van het kijken naar alle StukTV opdrachten? Na dit bakje, boooordevol stukkies kip, gaat het vast weer een stuk beter.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Met de kapot-lekkere-kipsalon van StukTV zet je een gerecht op tafel voor de echte kipliefhebbers. Ben je nieuwsgierig geworden naar de recepten van de andere helden? Wat dacht je bijvoorbeeld van de oh oh oh spinazie pesto van Daniëlle van de Donk, de snelle tomatensoep met ballen van Max Verstappen of het stamppotje van zoete aardappel met pastinaak van schaatsster Carlijn Achtereekte? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Naar het recept van welke held ben jij benieuwd?

Meer helden recepten

Meer recepten met tomaat

Tomaat is slechts één van de ingrediënten van de kapot-lekkere-kipsalon van StukTV. Met tomaat kun je natuurlijk nog veel meer heerlijke gerechten bereiden. Wil je tomaten verwerken in een verrassend gerecht? Klik dan snel verder!