Toegankelijkheid links

Laden...
Sven Kramer

Chinese kip uit de wok van Sven Kramer

Sven The Man heeft ontzettend veel schaatsprijzen gewonnen. In 2010 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Voor velen is hij de beste schaatser ooit: hij werd negen keer wereldkampioen allround, negen keer Europees kampioen en kreeg vele Olympische medailles omgehangen.

Nou breekt m’n schaats! lekker is dít! Sven’s lievelingseten is een gerecht welke hij heeft leren maken van zijn vriendin Naomi van As.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

Sven Kramer is een enorme fan van de Chinese kip uit de wok van ‘zijn’ Naomi van As. Ben je benieuwd voor welke gerechten je onze andere helden wakker kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de blueberry cheese-ijstaartjes van Jill Schirnhofer, het rode stamppotje met kabeljauw van Estavana Polman of de BBQ chickenwings van sprinter Churandy Martina? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Bind je schort maar om en ga lekker aan de slag! Met welk gerecht ga jij beginnen?

Meer helden recepten

Meer recepten uit de Aziatische keuken

Sven Kramer eet niets liever dan Chinese kipt uit de wok. De Aziatische keuken is heerlijk veelzijdig en zit voor variatie. Heb je zin om een lekker Aziatisch gerecht op tafel te zetten en kun je wel een beetje inspiratie gebruiken? Klik dan snel verder!