Toegankelijkheid links

Laden...
Teske

Houmous wrap van Teske

Teske begon toen ze dertien jaar was met het schrijven van stukjes en het maken van video’s. De video’s over haar leven waren een hit. Ondertussen scoort ze ook hits als zangeres. Zo trad ze al op in Paradiso en bracht ze eigen platen uit.

Kan als lunch, kan als hoofdgerecht, kan als borrelhap, kan in de zomer, kan in de winter, kan altijd. net zo veelzijdig als Teske dus.

Wil je net zo lekker koken als onze helden? Spaar dan nu alle stickers voor in het kookboek van Helden in de keuken!

Bestel het kookboek

Recepten van onze andere helden

De houmous wrap is een aanrader voor de mensen die vegan eten of willen eten. Onze andere helden hebben ook heerlijke gerechten voor je in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoere steak van Kjeld Nuis, de pompeuze pompoencouscous van Dylan Haegens of de kip champasta van Dylan Groenewegen? Ontdek het overzicht van alle helden in de keuken en probeer diverse recepten uit het kookboek. Bij het lezen van welk recept loopt het water je al in de mond?

Meer helden recepten

Meer lekkere wrap recepten

Een wrap, tortilla of taco is uitermate geschikt als basis van een gerecht. De vulling kun je zo gevarieerd maken als je zelf wil. Heb je inspiratie nodig voor het vullen van een wrap? Wij hebben de lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet.