Laden...

Salade: de lekkerste salades maak je zelf

Salades zijn heerlijk fris, gezond en makkelijk te bereiden met je favoriete ingrediënten. Je vindt de lekkerste recepten voor salades bij Jumbo. Voor een vegetarische salade, of juist saladerecepten met vlees of vis. Bij stevige trek kun je gekookte pasta of rijst toevoegen aan je salade. En natuurlijk kun je altijd je eigen unieke salade maken. Voeg dan ingrediënten die je zelf lekker vindt, toe aan een recept. Noten en zaden zijn een goed voorbeeld van een smakelijke toevoeging aan een saladerecept. Of maak je salade extra fris met fruit, zoals perzikaardbeien of zwarte en blauwe bessen. En denk ook eens aan geschikte groenten zoals tomaat, komkommer en courgette.

Saladerecepten

Een lekkere salade is in een handomdraai gemaakt. Heb jij nog groente, spinazie of fruit over? Snij het in stukjes, voeg wat blaadjes sla toe en je bent eigenlijk al klaar. Vaak is een saladerecept toch wel handig wanneer je boodschappen gaat doen, of als je wat minder inspiratie hebt. Je vindt hieronder de lekkerste recepten die je in een paar minuten op tafel zet.

Saladerecepten met vis

Saladerecepten vegetarisch

Maaltijdsalades

Vanavond een gezonde maar vullende portie op tafel zetten? Dan is een maaltijdsalade een goede keuze. Jumbo heeft verschillende recepten voor maaltijdsalades, waarmee je eindeloos kunt variëren. Inspiratie genoeg voor een lekkere salade.

Kant-en-klaarsalades

Heb je vanavond minder tijd om in de keuken te staan, of gewoon zin om lekker buiten te blijven? Ook dan ben je bij Jumbo aan het juiste adres. Met een ruime variatie aan kant-en-klaarsalades zorg je dat je ook op dit soort momenten aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen komt. Wil je er toch je eigen draai aan geven? Gebruik de salades dan als basis voor je eigen saladerecept.