Laden...

Nieuw online: Goudeerlijk Brood van Jumbo

Het dagelijkse brood van bakkerskwaliteit


Dit heerlijke Goudeerlijk brood is het resultaat van de selectie en bereiding van de beste granen, zonder onnodige toevoegingen. Dit resulteert in een heerlijk mals brood met de kenmerkende krokante korst. Brood zoals brood bedoeld is!

De Goudeerlijk broden zijn direct na het bakken gesneden en ingevroren door onze bakkers. Zo heb je altijd vers brood in huis. Even ontdooien en je kan direct genieten van een heerlijke Goudeerlijk boterham.

We hebben momenteel 6 heerlijke Goudeerlijk varianten online beschikbaar en worden aangeboden in zowel hele als halve broden. Maak hieronder kennis met deze herkenbare smaken uit onze winkel.

Brood zoals brood bedoeld is!

Goudeerlijk brood is heerlijk luchtig brood gemaakt van de beste granen. Ideaal geschikt voor alledaags gebruik tijdens het ontbijt, de lunch of gewoon tussendoor!
  

Goudeerlijk Pompoen
    Goudeerlijk Donker Meergranen
    Goudeerlijk Spelt
    Goudeerlijk Korn
Dit is een heerlijk boerenbrood gevuld met pompoenpitten en zonnebloempitten. Het brood is gedecoreerd met gebroken pompoenpitten.


Het boeren donker meergranen brood is gemaakt van de beste kwaliteit tarwemeel en is rijkelijk gevuld met een mix van zaden en pitten.

 
     Dit brood is een zogenaamd busbrood, het heeft de vorm van een bus, met een krokante korst. Het brood is bereid met geselecteerde 100% speltbloem van hoge kwaliteit en bovenop het brood vind je extra speltvlokken.
 
     Ook dit zachte donkere brood is een busbrood en heeft een basis van tarwebloem. Goudeerlijk Korn is rijkelijk gevuld en gedecoreerd met een mix van havervlokken, sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempitten.
 

Goudeerlijk Meerzaden
    Goudeerlijk Maïs
    Goudeerlijk Fijn Volkoren
   
Goudeerlijk boeren licht meerzaden brood is een smaakvol wit brood gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaad.


Goudeerlijk boeren maïsbrood is een smaakvol brood met gepofte maisstukjes, zonnepitten, maïsgries en een vleugje koriander.

 
                  Goudeerlijk fijn volkoren is echt volkorentarwebrood met natuurlijke ingrediënten en een uitgekiende samenstelling.


                                                                                                                                                                                                                                                                                    Lekker op vers brood

Ben jij een echte zoetekauw en heb jij het liefst hagelslag, pasta of jam op je brood? Of kies je liever voor hartig beleg, zoals een plakje kaas?
Broodrecepten

Brood is de perfecte basis voor talloze lekkere gerechten. Laat je inspireren.