Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2017/Acties/Dagje-Uit-winactie/Header.png

Win een gratis Dagje Uit voor het hele gezin!

Win een gratis Dagje Uit voor het hele gezin! Bij Jumbo spaar je voor korting op de leukste Dagjes Uit. Maar dat is nog niet alles: als je jouw leukste foto’s van je Dagje Uit deelt op social media, dan maak je kans op nóg een Dagje Uit naar keuze. Dus, waar wacht je nog op? Boek een Dagje Uit, houd je camera in de aanslag en win dat tweede Dagje Uit!

Hoe werkt het?

Je spaart bij Jumbo kortingsmunten voor korting op Dagjes Uit. Wanneer je aan het genieten bent van je Dagje Uit, maak je een leuke foto. Deze foto deel je via social media niet alleen met je vrienden, maar ook met Jumbo. Je maakt dan kans op nog eens een Dagje Uit voor het hele gezin! Iedere maand selecteert de onafhankelijke jury een winnaar. Ben jij de winnaar? Dan krijg je 5 tickets voor een uitje naar keuze.

Zo doe je mee:

Deel op Facebook of Instagram een foto of video van jouw Dagje Uit met #jumbodagjeuit en tag Jumbo. Zorg wel dat je deze berichten ‘openbaar’ plaatst, want anders kunnen wij ze niet bekijken (en de jury dus ook niet). Winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden ook vermeld op onze Facebook en Instagram pagina’s.