Corega Free Cream 40g

CE-markering - Europese conformiteit

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Kleefcrème voor de gebitsprothese

  Ingrediënten

  • Calcium/sodium PVM/MA copolymer
  • petrolatum
  • cellulose gum
  • paraffinum liquidum

  Bereidingsmethode

  Breng Corega in korte streepjes aan:
  Boven
  Onder
  Gedeeltelijke

  Begin met een kleine hoeveelheid. Gebruik meer indien nodig. Wanneer u te veel crème gebruikt, kan deze over de rand van de prothese lekken. Gebruik minder, als dit gebeurt. Mogelijk moet u een paar keer experimenteren voor u de juiste hoeveelheid voor uw prothese vindt. Breng de kleefcrème één keer per dag aan voor een goede hechting. Indien u de kleefcrème meer dan één keer per dag aan moet brengen neem dan contact op met uw tandarts.

  Aanbrengen van de kleefcrème: 1. Reinig uw gebitsprothese en droog deze goed af; 2. Breng korte streepjes kleefcrème aan zoals in de tekening, niet te dicht bij de rand van uw prothese; 3. Spoel uw mond voordat u de prothese plaatst; 4. Druk de prothese op zijn plaats, goed vasthouden en bijt enkele seconden om de prothese vast te zetten.
  Verwijderen van de kleefcrème: 1. Spoel de mond met water; 2. Verwijder uw gebitsprothese door deze langzaam heen en weer te bewegen; 3. Verwijder het restant van de kleefcrème van uw gebitsprothese en mond met warm water en zachte tandenborstel; 4. Gebruik een Corega gebitsreiniger om de prothese grondig te reinigen en spoelen dan met water.

  Bewaren

  Bewaren op een koele, droge plek.

  Veiligheid

  Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. • Sommige mensen kunnen overgevoelig of allergisch zijn voor dit product. Als u een allergische reactie bemerkt of enig ongemak, stop dan onmiddellijk met het gebruik. • Het inslikken van kleine hoeveelheden kleefcrème kan gebeuren en is niet schadelijk, indien gebruikt zoals voorgeschreven. • Een slecht passende gebitsprothese kan uw gezondheid schaden. Breng regelmatig een bezoek aan uw tandarts om uw gebitsprothese goed passend te houden. • Houd de dop en spuitmond droog, om verstopping van de tube te voorkomen.

  Kunstmatige toevoegingen

  Zonder Kunstmatige kleurstoffen

  Zonder Kunstmatige smaakstoffen

  Hypo-allergeen: zonder kleur- en smaakstoffen.

   Over de fabrikant

   www.corega.nl

   Contactgegevens:

   Stafford Miller (Ireland) Limited
   Clocherane
   Youghal Road
   Dungarvan
   Co. Waterford
   Ireland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.