Laden...

Daro - Alle Hoest Siroop 150ml

Daro Alle hoest siroop is een medisch hulpmiddel dat directe verlichting geeft bij verschillende typen hoest, zoals vastzittende, productieve, droge en prikkelhoest, als ook bij keelpijn.

Daro Alle hoest siroop werkt snel en effectief. De siroop creëert een beschermend filmplaagje in de keel dat zorgt voor een snelle verlichting van droge en kriebelhoest door de verzachtende eigenschappen. Daarnaast wordt eventueel taai slijm opgelost waardoor vastzittende en productieve hoest verdwijnen.

Daro siroop heeft een aangename drop-anijs smaak. De siroop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Gebruik dit middel niet als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen of als u allergisch bent voor honing. Als u lijdt aan chronische hoest (langer dan 3 weken), chronische bronchitis, astma, emfyseem, Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) of als er grote hoeveelheden worden opgehoest, dient u dit middel niet te gebruiken. Gebruik dit middel ook niet als de aanhoudende of terugkerende hoest wordt veroorzaakt door maagzuur of maagklachten.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Wanneer en hoe te gebruiken?

Te gebruiken bij

Geeft directe verlichting bij vastzittende, productieve, droge en prikkelhoest, als ook bij keelpijn.

Dosering

Kinderen 2-6 jaar: 5 ml (1 theelepel) 3-4 maal daags. Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 10 ml (2 theelepels) 3 tot 4 maal daags.

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik. Alleen voor oraal gebruik. De siroop dient te allen tijde aan kinderen toegediend te worden door een volwassene of onder toezicht van een volwassene.

Leeftijd

Vanaf 2 jaar.

Wanneer moet u oppassen met het gebruik van dit middel?

Niet te gebruiken bij

Gebruik dit middel niet als u overgevoelig bent voor één van de bestanddelen of als u allergisch bent voor honing. Als u lijdt aan chronische hoest (langer dan 3 weken), chronische bronchitis, astma, emfyseem, Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) of als er grote hoeveelheden worden opgehoest, dient u dit middel niet te gebruiken. Gebruik dit middel ook niet als de aanhoudende of terugkerende hoest wordt veroorzaakt door maagzuur of maagklachten.

Risicowaarschuwing

Dit middel is niet geschikt bij diabetes.

Gelijktijdig gebruik met medicijnen

Er zijn geen interacties met medicijnen bekend, bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. Raadpleeg echter eerst uw apotheker of (huis)arts.

Wanneer moet u uw huisarts raadplegen? (Raadpleeg uw huisarts bij)

Neem contact op met uw arts als de symptomen niet verbeteren na 5 dagen of erger worden. Als er sprake is van aanhoudende hoest met veel slijmproductie en/of als er hoge koorts optreedt, als de hoestklachten langer duren dan 3 weken of als langdurige heesheid of spraakproblemen optreden, neem contact op met uw arts. Neem tevens contact op met uw arts als u ongewenste effecten opmerkt na het gebruik van de siroop.

Meer over dit middel

Netto inhoud in ml

150

Toedieningsvorm

Siroop

Verpakkingsvorm

Fles

Samenstelling

Polysac-ActiveTM (op honing gebaseerd), Aqua, Sucrose, Ammonium Chloride, Glycerin, Potassium Sorbate, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Illicium Verum Seed Oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Limonene, Linalool.

Type Registratie + Registratienummer


CE - 0481

Medische classificatie

Medisch hulpmiddel

Hoe bewaart u dit middel?

Bewaaradvies

 • Buiten zicht en bereik van kinderen houden
 • Bewaren bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius)
 • Bewaren in de originele verpakking

Houdbaarheid

 • Na openen 3 maanden houdbaar.
 • Niet gebruiken na de uiterste houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op:


14-03-2018

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Daro Alle Hoest Siroop 150 ml

  Veiligheid

  Er zijn geen interacties met medicijnen bekend, bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing. Raadpleeg echter eerst uw apotheker of (huis)arts.consult_your_doctorconsult_a_doctor

   Over de fabrikant

   https://remarkgroep.nl/

   Contactgegevens:

   Remark Groep B.V.
   Industrieweg 24
   7949 AK Rogat
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.