Dove Go Fresh Anti-transpirant Spray Açaí Berry & Waterlily 150ml

Dove Go Fresh Açaí Berry & Waterlily Anti-Transpirant Spray biedt de beste bescherming en verzorging voor je oksels, met een fantastische geur.

- Voel je fris met Dove Go Fresh Açaí Berry & Waterlily Anti-Transpirant
- Deze anti-transpirant spray biedt tot 48 uur bescherming tegen transpiratie
- Anti-transpirant met ¼ hydraterende crème voor zachte en verzorgde oksels
- Een verzorgende anti-transpirant met milde formule die 0% alcohol bevat
- De alcoholvrije formule helpt een geïrriteerde huid te voorkomen
- Prikkel je zintuigen met de de frisse geur van açaibessen en waterlelie

Op sommige dagen is een frisse douche niet genoeg om je helemaal wakker te maken. Hoe fijn zou het zijn als je dus ook van je anti-transpirant een heerlijk fris gevoel zou krijgen?

Dove Go Fresh Açaí Berry & Waterlily Anti-Transpirant Spray bevat de fruitige geur van açaibessen en de friszoete geur van waterlelie. Om je de hele dag door een heerlijk fris gevoel te geven. Zo ruik jij de hele dag lekker fris en kun je vol zelfvertrouwen je ding doen, zonder dat je je druk hoeft te maken over ongewenste luchtjes. Laat dat maar aan Dove over!

Dove Go Fresh anti-transpirant spray laat je niet alleen heerlijk ruiken het houdt je ook droog gedurende dag, wat de dag je ook brengt. Dove anti-transpirant biedt namelijk tot 48 uur bescherming tegen transpiratie. Het bevat bovendien de unieke ¼ hydraterende crème van Dove en vitamine E. De okselhuid wordt hier voelbaar zachter en zichtbaar gladder door. Je oksels voelden nog nooit zo zacht! Deze Dove anti-transpirant spray heeft een milde formule en 0% alcohol, daarom is deze deodorant dus ook geschikt voor de gevoelige huid. De alcoholvrije formule helpt een geïrriteerde huid te voorkomen, voor zachte en verzorgde oksels. Laat zelfvertrouwen beginnen bij je oksels en voel je optimaal verzorgd en beschermd met Dove Go Fresh Açaí Berry & Waterlily Anti-Transpirant Spray. Deze anti-transpirant is door zijn frisse geur ook heerlijk voor tijdens de zomermaanden!

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Spuitbus: Recyclebaar

  Algemeen gerecycled - 41 - ALU

  • Land van oorsprong: Verenigd Koninkrijk

  Over de fabrikant

  Dove

  www.unilever.com

  www.dove.com

  Contactgegevens:

  Unilever RA; 455; 3013 AL; NL

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.