Laden...

Dove Hydraterende Bodylotion SPF 15 Care & Protect 250ml

Dove Care & Protect SPF 15 bodylotion voor een mooie, verzorgde, gezond uitziende maar ook beschermde huid gedurende het hele jaar.

- Dove Care & Protect SPF 15 bodylotion beschermt en hydrateert
- SPF 15 biedt de huid extra bescherming tegen UV-straling
- Voor een mooie, gezond uitziende en beschermde huid gedurende het hele jaar
- Rijke en hydraterende voeding voor droge huid met NutriDUO technologie
- Verzorging voor een langdurige mooie en zijdezachte huid
- Met huideigen voedingsstoffen en rijke oliën die de huid laten stralen

Veel mensen hebben wel eens last van een droge huid. Wat je dan kunt doen, is je huid insmeren met een bodylotion. Veel bodylotions werken echter niet altijd zoals vrouwen zouden willen. De meeste bodylotions zijn namelijk erg vet, waardoor de poriën van de huid verstopt kunnen raken en je huid er juist slecht en onhygiënisch uit gaat zien. Vooral vrouwen waarbij hun huid snel te vet wordt of vrouwen die snel zweten, hebben hier last van. Ook brengen de meeste bodylotions alleen maar een laagje op de huid aan, waardoor de huid zelf niet gevoed wordt.

We zijn ons steeds meer bewust van schade aan de huid door blootstelling aan de zon. De zon kan namelijk op lange termijn een grote (negatieve) invloed op de huid hebben. Een voorbeeld daarvan is huidveroudering. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon droogt deze uit en heeft de huid extra verzorging nodig. Hiervoor heeft Dove een multi-purpose bodylotion ontwikkeld. De Dove Care & Protect hydraterende bodylotion biedt naast verzorging ook bescherming voor de huid met SPF 15. De SPF 15 is toegevoegd zodat deze lijn dient als combinatie van dagelijkse verzorging en bescherming van de huid. Dit zorgt voor een langdurig mooie en zachte huid. De bodylotion heeft een combinatie van huideigen voedingsstoffen en rijke oliën die je huid weer laten stralen. Voor een mooie, verzorgde maar ook beschermde huid gedurende het hele jaar.

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Body lotion met SPF 15
  • Land van oorsprong: Duitsland

  Over de fabrikant

  Dove

  www.dove.com

  www.unilever.com

  Contactgegevens:

  Unilever RA;
  455; 3013
  AL; NL
  www.unilever.com

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.