Laden...

Dove Nourishing Secrets Anti-transpirant Spray Glowing 150ml

Dove Nourishing Secrets Glowing anti-transpirant spray is geïnspireerd op natuurlijke ingrediënten en beautyrituelen uit Japan.

- Nourishing Secrets Glowing anti-transpirant spray met heerlijke zachte geur
- Spray met natuurlijke ingrediënten en beautyrituelen van Japanse vrouwen
- 1/4 hydraterende crème verzorgt de huid en beschermt tegen irritatie
- Milde formule, zacht voor de gevoelige huid
- De spray bevat 0% alcohol en helpt scheerirritatie te verzachten
- Dove anti-transpirant biedt tot wel 48 uur bescherming tegen transpiratie

Nourishing Secrets van Dove is een verzorgingslijn geïnspireerd door de verwennende en verzorgende rituelen van vrouwen over de hele wereld. Overal ter wereld gebruiken vrouwen natuurlijke ingrediënten om hun haar en huid te voeden en te verzorgen. Dit zijn al lang bestaande voedzame verzorgingsrituelen die bekend staan om het krijgen van een huid die extra soepel is en zacht aanvoelt. Zou het niet geweldig zijn als die vrouwen hun schoonheidsgeheimen met jou deelden?

In Nourishing Secrets worden ingrediënten geïnspireerd door de natuur gecombineerd met de voedende en hydraterende kracht van Dove. Dove Glowing anti-transpirant spray is geïnspireerd op de verzorgingsrituelen en beautygeheimen van Japanse vrouwen. Nourishing Secrets Glowing anti-transpirant spray heeft een zachte geur van lotusbloem en rijstwater. Naast deze ingrediënten bevat deze Dove anti-transpirant 1/4 hydraterende crème voor zachte en verzorgde oksels, dus goed voor de zeer gevoelige huid. De milde 0% alcohol formule gecombineerd met de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove biedt tot wel 48 uur bescherming tegen transpiratie en zorgt voor verzorgde oksels. Daarnaast helpt het bij de vermindering van scheerirritatie.

Laat zelfvertrouwen beginnen bij je oksels, en voel je optimaal verzorgd en beschermd met Nourishing Secrets Glowing anti-transpirant spray. Gebruiksaanwijzing: haal het beste uit de Dove anti-transpirant spray door het product goed te schudden voor gebruik en ongeveer 2 seconden te sprayen onder je oksels op een afstand van 15 cm.

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Anti-transpirant

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Spuitbus: Recyclebaar

  Bewaren

  Tegen zonlicht beschermen.

  Veiligheid

  VOORZORGSMAATREGELEN: Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk in ademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. Alleen voor beoogd doel gebruiken. GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Buiten het bereik van kinderen houden.

  Building girls' self-esteem - Download out tools for free at dove.com/selfesteem

  • Land van oorsprong: Verenigd Koninkrijk

  Over de fabrikant

  Dove

  www.unilever.com

  Contactgegevens:

  Unilever RA; 455;
  3013 AL; NL

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.