Laden...

Felix Soup Farm Selectie Kattenvoer Nat 6 x 48g

Je kleine deugniet zal ervan genieten de overheerlijke bouillon op te likken en zijn tanden te zetten in de verrukkelijke stukjes.
Elk schenkklaar zakje FELIX® Soup is de perfecte maat om brandstof te bieden aan jouw kat zodat hij elk moment van de dag klaar is voor kattenkwaad.
Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen, zodat jij het met een goed gevoel kan serveren. Voeg overheerlijke variatie toe aan de dag van jouw kat met de onweerstaanbare FELIX® Soup recepten, de perfecte aanvulling op zijn dieet.

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Aanvullend diervoeder voor volwassen katten.

  Voedingswaarden

    Analytische bestanddelen:
  Vocht:87.5%
  Eiwit:7.5%
  Vetgehalte:1.5%
  Ruwe as:1.8%
  Ruwe celstof:0.2%

  Ingrediënten

  • Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist. Toevoegingsmiddelen: smaakstoffen.
  • Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Toevoegingsmiddelen: smaakstoffen.
  • Met lam: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker, plantaardige bijproducten, gist. Toevoegingsmiddelen: smaakstoffen.

  Bewaren

  Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie zijkant van de verpakking of achterkant van elk zakje. Bewaar diervoeding op een koele en droge plaats.

  • Land van oorsprong: Hongarije

  Over de fabrikant

  Felix

  www.purina.nl

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product