Laden...
...loading
Fruitsalade Pakket Productfoto  72x72
Fruitsalade Pakket Productfoto  360x360

Fruitsalade Pakket

13276 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

Aardbeien behoren tot de categorie zacht fruit en staan ook wel bekend als zomerkoninkjes. Aardbeien hebben een heerlijke zoete smaak en zijn heel goed te combineren met andere soorten zacht fruit, zoals bramen, bessen of frambozen.


Wist je dat de aardbei eigenlijk een schijnvrucht is? De echte vruchtjes van de aardbei zijn namelijk de kleine pitjes aan de buitenkant! Aardbeien zijn super lekker in tal van fruitsalades, smoothies of gewoon door je toetje. Probeer ook eens een boterham of beschuit met aardbeien schijfjes en strooi er wat kristalsuiker overheen, mmm super lekker! Maar wat denk je van aardbeien op je heerlijke eigengemaakte taart of vlaai? Met aardbeien haal je de zomer in huis!

Voor gebruik kun je de aardbeien even wassen met koud water, maar let op dat je dit wel voorzichtig doet. De aardbeien kunnen namelijk beschadigen onder een stromende kraan. Vervolgens verwijder je de kroontjes na het wassen en smullen maar!

Je kunt aardbeien het beste gekoeld bewaren in de koelkast en blijven dan enkele dagen houdbaar. Tip: haal de aardbeien na aankoop uit het doosje en leg ze op een schaaltje in de koelkast. Zo voorkom je namelijk beschadigingen.

Nederlandse vlag

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


Inspiratielijstjes met dit product