Glassex Glas & Multi 750ml

4x
1 Streepvrije glans
2 Met azijn
3 Lost vet op
4 Verwijdert vuil

Laat de zon in huis met Glassex! De veelzijdige Glas & Multi formule is niet alleen geschikt voor prachtige streeploze en glanzende ramen, maar voor veel meer. Gebruik Glassex Glas & Multi ook op gladde en glanzende oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, TV beeldbuizen, glazen tafels, tegels, RVS, chroom, aanrecht, geschilderd houtwerk en kunststof.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Glas & multi

  Ingrediënten

  • Bevat o.a.: <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen
  • parfums

  Bereidingsmethode

  Met de rode ON/OFF knop kunt u het pistool naar keuze aan of uit zetten. Spuit Glassex op een afstand van 20-25 cm op het te reinigen oppervlak. Afnemen met keukenpapier of een droge doek. Ook verkrijgbaar in navulverpakking. Het Glassex pistool dient als volgt te worden verwijderd: houd de fles stevig vast op een vaste ondergrond. Draai het pistool 45 graden tegen de klok in. Niet verder draaien dan 45 graden, dit is geen schroefdop. Trek het pistool nu voorzichtig naar boven.

  Veiligheid

  Niet gebruiken op geboende of gelakte meubelen. Voor gebruik eerst testen op een onopvallende plaats. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij aanraking met de ogen onmiddelijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Na Inslikken: onmiddelijk een Antigifcentrum of een arts raadplegen.

  • Land van oorsprong: Geproduceerd in de EU

  Contactgegevens:

  RB Netherlands
  Postbus 721
  2130 AS Hoofddorp

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.