Glassex Glas & Multi-Gebruik 750ml

4x
1 Ultra glans
2 Streepvrij
3 Lost vet op
4 Verwijdert vuil

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Glas & multi-gebruik

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Plastic - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Laat de zon in huis met Glassex! De veelzijdige Glas & Multi-gebruik is niet alleen geschikt voor prachtige streeploze en glanzende ramen, maar voor veel meer. Gebruik Glassex Glas & Multi ook op gladde en glanzende oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, glazen tafels, tegels, RVS, chroom, aanrecht, geschilderd houtwerk en kunststof.

  Met de rode ON/OFF knop kunt u het pistool naar keuze aan of uit zetten. Spuit Glassex op een afstand van 20-25 cm op het te reinigen oppervlak. Afnemen met keukenpapier of een droge doek. Het Glassex pistool dient als volgt te worden verwijderd: houd de fles stevig vast op een vaste ondergrond. Draai het pistool 45 graden tegen de klok in. Niet verder draaien dan 45 graden, dit is geen schroefdop. Trek het pistool nu voorzichtig naar boven.

  Veiligheid

  Niet gebruiken op geboende of gelakte meubelen. Voor gebruik eerst testen op een onopvallende plaats. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch adviesinwinnen. Na INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bevat o.a.: parfums.

   Over de fabrikant

   Nr 1 Glasreiniger in Nederland.
   Glassex is de nummer 1 en het beste verkopende merk in het glasreiniger segment- Gebaseerd op data van Nielsen P08 - Nederland.

   Contactgegevens:

   Reckitt Benckiser Netherlands
   Siriusdreef 14
   2132 WT Hoofddorp

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.