Laden...
...loading
Glorix Bleek Original 750ml Productfoto 72x72
Glorix Bleek Original 750ml Productfoto 72x72
Glorix Bleek Original 750ml Productfoto 72x72
Glorix Bleek Original 750ml Productfoto 72x72
Geldigvan
17-07t/m03-12
Glorix Bleek Original 750ml Productfoto 360x360

Glorix Bleek Original 750ml

125
750 ml (1,67/liter)

Garandeert jou en je gezin een langdurige actieve bescherming tegen onhygiënisch vuil.
• Tot 3X langer bescherming tegen kalkaanslag* (*in vergelijking met voorgaande formulering)
• Nieuwe Glorix Bleek Extended Power is de nieuwe generatie bleek.
• Glorix Bleek bevat ANTI-KALK ingrediënten die zelfs onder water actief zijn, vlekken verwijderen en kalkaanslag tot 3X LANGER* tegengaan. (*in vergelijking met voorgaande formulering)
• De formule hecht optimaal zodat zelfs na het doorspoelen het toilet actief beschermd wordt.
• Glorix Bleek garandeert u en uw gezin een langdurige actieve bescherming tegen onhygiënisch vuil.
• De formule hecht optimaal zodat zelfs na het doorspoelen het toilet actief beschermd wordt.

Glorix Bleek Original is het ideale schoonmaakmiddel voor je toilet en ander sanitair. De bleek maakt alles hygiënisch schoon. Glorix Bleek Original is gemaakt met een gepatenteerde formule. Glorix Extended Power is de nieuwe generatie bleek met Anti-Kalk ingredienten die zelfs onder water actief zijn en zo vlekken verwijderen en kalk aanslag tot 3x langer* tegengaan. (* in vergelijking met voorgaande formulering). Je kunt Glorix Bleek Original dagelijks gebruiken, voor voortdurende hygiëne. De verpakking is handig in gebruik, waarmee je elke keer snel een schoon en hygiënisch toilet creëert. Gebruik de andere reinigingsproducten van Glorix voor een optimaal resultaat in je toilet. Reinig bijvoorbeeld de buitenkant van je toilet met de krachtige spray of handige vochtige doekjes van Glorix. Zo ben je altijd verzekerd van een hygiënisch schone leefomgeving voor jezelf en je gezin.
Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne. Overal ligt er vuil op de loer en je hebt lang niet altijd zin om dit tegen te gaan. Toch moet je de onzichtbare vijand van hygiëne krachtig bestrijden. Het verwaarlozen van sanitair zal ertoe leiden dat deze vol bacteriën, vlekken en onaangename geuren komt te zitten. Als hygiëne-expert staat Glorix altijd voor je paraat om dit te voorkomen: in en rondom uw huis.
Let op: Niet gebruiken op email, chroom of goud. Niet op vloeren gebruiken. Niet morsen op textiel, meubelen, tapijt. Gemorste vloeistof verwijderen en grondig spoelen met schoon water. Na gebruik handen wassen.
Kijk voor de beste schoonmaaktips ook op de website www.cleanipedia.nl. Deze staat vol handige tips en instructies zodat u alles makkelijk mooi en snel kan schoonmaken.

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  BLEEK

  Ingrediënten

  • <5%: chloorbleekmiddelen (natriumhypochloriet), niet-ionogene chloorbleekmiddelen, zeep, parfum
  • Bevat 4,5% actieve chloor.

  Veiligheid

  Let op Niet gebruiken op email, chroom of goud. Niet onverdund op vloeren gebruiken. Niet morsen op textiel, meubelen, tapijt. Gemorste vloeistof verwijderen en grondig spoelen met schoon water. Na gebruik handen wassen. Rechtop vervoeren. Buiten het bereik van kinderen houden. • Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. • Voorkom lozing in het milieu. • Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. • Zeer giftig voor in het water levende organismen. • Kan bijtend zijn voor metalen. • Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Bevat Sodium Hypochlorite, Sodium hydroxide, Amines, coco alkyldimethyl, N-oxides.

  A.I.S.E. - An A.I.S.E. voluntary sustainability initiative - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Probeer nu de nieuwe Glorix Power 5 toiletblokken.

   www.unilever.com

   www.unilever.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product