Laden...

Glorix Bleek Spray 500ml

Glorix spray bleek is speciaal ontwikkeld om allerlei afwasbare oppervlakken grondig te reinigen en te beschermen tegen vet en vuil
• 100% hygiënische reiniging
• Maakt oppervlakken glanzend en hygiënisch snel en gemakkelijk schoon
• Geschikt voor gebruik in toilet, badkamer, keuken en vele afwasbare oppervlakken
• Veilig om te gebruiken op roestvrij staal, glazuur, keramiek, porselein en geverfd hout
• Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen op de verpakking
• Voor een 100% hygiënisch en glanzend schoon resultaat

Glorix Hygiënische spray Bleek is speciaal ontwikkeld om allerlei afwasbare oppervlakken grondig te reinigen en te beschermen tegen vet en vuil. De handige spray is te gebruiken in het toilet, de badkamer, keuken en vele andere oppervlakken. Je kunt dus het hele huis grondig reinigen met deze gebruiksvriendelijke spray. In tegenstelling tot normale bleek kun je Glorix Hygiënische spray Bleek, naast op je porselein, ook gebruiken op roestvrij staal, glazuur, keramiek en geverfd hout. De speciale formule is hierdoor ook geschikt voor de gehele badkamer, keuken en vele afwasbare oppervlakken. Je kunt met één fles dus vele sanitaire meubels poetsen. Je hoeft geen speciale reinigers meer aan te schaffen voor toilet, badkamer en keuken; dat scheelt tijd en geld. Met Glorix is je sanitair echt schoon, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes. Je kunt Glorix Hygiënische spray Bleek dagelijks gebruiken, voor voortdurende hygiëne. Gebruik de andere reinigingsproducten van Glorix voor een optimaal schoon resultaat in huis. Reinig bijvoorbeeld je toilet met de krachtige toiletreiniger met bleek, of verwijder vuil met de handige vochtige doekjes van Glorix. Zo ben je altijd verzekerd van een hygiënisch schone leefomgeving voor jezelf en je gezin.
Waarschuwing: Vermijd contact met kleding, tapijt en textiel. Niet gebruiken op linoleum, aluminium, gebruikte of gekraste oppervlakken. Voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzingen lezen op de verpakking. Probeer de spray eerst op een onopvallende plek.

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  HYGIËNISCHE SPRAY BLEEK

  Ingrediënten

  • <5% chloorbleekmiddelen
  • niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen
  • parfum

  Bereidingsmethode

  Veilig te gebruiken op: roestvrij staal, emaille, keramiek en porselein.

  Lees eerst goed de gebruiksaanwijzing voordat u aan de slag gaat!
  Openen & sluiten: Sommige Glorix sprays hebben een rode veiligheidsclip. Als dit het geval is; bij eerste keer gebruik de rode clip verwijderen en weggooien om de spray gebruiksklaar te maken. Druk de veiligheidssluiting bovenop de spraykop naar beneden terwijl je de tuit van de spraykop richting de werkende open positie draait. Na gebruik altijd de tuit van de spraykop terugdraaien richting de stop positie.

  Spuit op het schoon te maken oppervlak op een afstand van 10-15 cm. Voorkom overmatig gebruik om dampvorming te voorkomen. Neem daarna onmiddelijk grondig af met een doek. Voor hardnekkig vuil of vlekken een paar seconden laten inwerken alvorens het af te nemen. Laat hete oppervlakken eerst afkoelen. Test het product eerst op een klein onopvallend stukje van het schoon te maken oppervlak om de reactie met het oppervlak te beoordelen. Gebruik het product alleen in goed geventileerde ruimtes om irritatie aan de ogen en luchtwegen te voorkomen. Het product dient niet ingeademd te worden. Voorkom contact met de huid en de ogen. Wanneer zich toch enige vorm van huid- of luchtweg irritatie voordoet, verlaat dan de ruimte en laat het product eerst drogen.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING: Vermijd contact met kleding, tapijt en textiel. Niet gebruiken op linoleum, aluminium, gebruikte of gekraste oppervlakken. Bij twijfel of voor nieuwe of ongebruikelijke oppervlakken zoals gekleurde oppervlakken, geverfd hout en metaal, marmer, vinyl, metalen, chroom en beschadigde oppervlakken, eerst op een onopvallende plek proberen. Fles rechtop houden. GEVAAR Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Kan bijtend zijn voor metalen. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Bevat: Sodium Hypochlorite, Sodium Hydroxide. Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen/ beschermende kleding / oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/ arts/ raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren volgens plaatselijke voorschriften. Spuitnevel niet inademen.

  A.I.S.E. - Een vrijwillig duurzaamheidsinitiatief van de A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Glorix

   www.unilever.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product