Laden...
...loading
Glorix WC Powergel Pink Flower 750ml Productfoto 72x72
Glorix WC Powergel Pink Flower 750ml Productfoto 72x72
Glorix WC Powergel Pink Flower 750ml Productfoto 360x360

Glorix WC Powergel Pink Flower 750ml

296
750 ml (3,95/liter)

Glorix Toiletreiniger met extra parfum voor een heerlijk fris toilet!
• Verwijdert kalkaanslag
• Werkt ook onder water
• Tot 3x dikker
• Voor een stralend wit toilet
• Reinigt grondig en hygiënisch
• 100% Anti Kalk

Glorix WC gel anti-kalk met extra parfum is een toiletreiniger die dagelijks gebruikt kan worden. De WC gel verwijdert kalk en reinigt het toilet grondig en hygiënisch en laat een heerlijke frisse geur achter. De unieke dop zorgt ervoor dat zelfs de meest moeilijk plaatsen in het toilet bereikt worden. Probeer ook de nieuwe Glorix Power 5 toiletblokken voor een heerlijk fris en hygiënisch schoon toilet met elke spoelbeurt.
Gebruiksaanwijzing: Spuit de WC gel gelijkmatig onder de rand in de pot. Desgewenst borstelen. Kort laten inwerken en doorspoelen. Voor een optimaal resultaat tegen zware aanslag en vuil, de gel 30 minuten laten inwerken.
Let op: Niet combineren met andere producten. Niet in een andere fles overgieten. Alleen gebruiken voor de WC. Gemorste gel meteen verwijderen met water.
Met Glorix je hele toilet écht schoon! Met het stappenplan van Glorix houd je je toilet gemakkelijk hygiënisch schoon, zowel in- als rondom het toilet en zowel onder- als boven water. Stap 1: Gebruik dagelijks Glorix Bleek in het toilet voor hygiënische reiniging. Stap 2: Gebruik daarnaast Glorix 100% Anti-Kalk voor een stralend wit toilet zonder kalkaanslag. Stap 3: Gebruik een Glorix Power 5 Toiletblok voor een hygiënisch schoon toilet tussen de spoelbeurten door. Stap 4: Houd het toilet tussen de schoonmaakbeurten door hygiënisch schoon met de Glorix Toiletdoekjes. Stap 5: Maak de gehele toiletruimte snel, gemakkelijk en hygiënisch schoon met de Glorix Bleek Spray. Zo bent u er zeker van dat uw toilet altijd glanzend schoon is en heerlijk fris ruikt.
Kijk voor de beste schoonmaaktips ook op de website www.cleanipedia.nl. Deze staat vol handige tips en instructies zodat u alles makkelijk mooi en snel kan schoonmaken.

Duitse vlagGreen DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  PINK FLOWER WC GEL

  Ingrediënten

  • <5% niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, zuurstofbleekmiddel, parfum.

  Veiligheid

  GEVAAR Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan bijtend zijn voor metalen. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Voorkom lozing in het milieu. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Verpakking afvoeren overeenkomstig de plaatselijke voorschriften. Bevat Sulphonic Acid, Hydrogen Peroxide.

  A.I.S.E. - Een vrijwillig duurzaamheidsinitiatief van de A.I.S.E. - www.cleanright.eu

   Over de fabrikant

   Probeer nu de nieuwe Glorix Power 5 toiletblokken.

   www.unilever.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product