Laden...
Hendrick's Gin 0, 7L Productfoto ID Shot 72x72
Hendrick's Gin 0, 7L Productfoto Label 72x72

<25 jaar? Laat je legitimatie zien!

<18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak

Hendrick's Gin 0, 7L Productfoto ID Shot 360x360

Hendrick's Gin 0, 7L

3649
70 cl (52,13/liter)

Hendrick's is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter voor de meest buitengewone symfonie van smaken. In tegenstelling tot doorsnee-gins, wordt Hendrick's Gin gedistilleerd in een piepklein dorpje in Schotland en gemaakt met 11 ongewone botanicals waaronder komkommer en rozenblaadjes. Deze unieke combinatie van ingrediënten resulteert in een verfrissende gin met een bloemig aroma. Hendrick's wordt gemaakt met twee soorten ketels, een “Carter-Head” ketel en een koperen “pot” ketel. Samen creëren ze een buitengewoon zachte gin met een uniek karakter en een subtiele smaakbalans.

 • Alcoholpercentage: 41.4% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

Gin

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  Bereidingsmethode

  Hendrick's Gin is buitengewoon lekker in een groot glas gevuld met ijs, 50ml Hendrick's Gin, 1 flesje tonic, gegarneerd met 3 schuine schijfjes komkommer.

  • Land van oorsprong: Schotland

  Over de fabrikant

  Hendrick's Gin is het geesteskind van het familiebedrijf William Grant and Sons. Lesley Gracie, Hendrick's meester distileerder, pionierde in de wereld van gin door in Hendrick's een combinatie te gebruiken van twee soorten distillaten en daar de ongewone en delicate infusies van de Bulgaarse Rosa Damascena (roos) en Cucumis Sativus (komkommer) aan toe te voegen.
  De oorsprong van Hendrick's Gin ligt in het kleine kustplaatsje Girvan, gelegen in Ayrshire, aan de zuid westkust van Schotland. De distilleerderij ligt slechts 1 mijl landinwaarts en kijkt uit over het mysterieuze vulkanische eiland Ailsa Craig. Deze rotspartij vormt het decor voor vele lokale legendes en wordt slechts bewoond door een paar jan-van-genten en een handvol papegaaiduikers.

  www.hendricksgin.com

  Contactgegevens:

  William Grant & Sons Ltd.
  Scotland
  ML4 3AN

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.