HG Afvoer Keukenontstopper 1 Liter

HG keuken ontstopper is voor het ontstoppen van hardnekkige verstoppingen in de afvoer van een keuken gootsteen. Deze gootsteen raak t verstopt als gevolg van het wegspoelen van etensresten, vet en olie. De HG keuken ontstopper werkt op basis van natuurlijke enzyme n en microben die zich als het ware door de verstopping heen vreten en dus vrijwel iedere verstopping kunnen verhelpen. Door de natu urlijke enzymen en microben is het volledig biologisch afbreekbaar en absoluut veilig voor alle soorten afvoer leidingen en septic t anks. Het versterkt zelfs de bacteriecultuur in de septic tank en heeft ook nog eens een preventieve werking, waardoor lastige verst oppingsproblemen worden voorkomen. Gaat het om een hardnekkige verstopping adviseren wij HG duo ontstopper. Voor het ontstoppen van de afvoer in een wasbak, toilet of doucheputje adviseren wij HG vloeibare ontstopper.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Anionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%
  • conserveringsmiddelen: 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol
  • enzymen

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Papier - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  Bij een verstopt afvoer: De eventueel aanwezige laag water uit de spoelbak of gootsteen te scheppen. Giet tenminste 300 ml HG "keukenontstopper" in de afvoer. Giet er vervolgens eenzelfde hoeveelheid handwarm water op, om HG "keukenontstopper" te activeren. Geef het product enige uren de kans om de vervuiling "weg te vreten" (dit duurt minimaal 6 uur), alvorens weer water door de afvoer te spoelen.
  Bij een slecht doorlopende afvoer: Laat eerst gedurende circa 1 minuut lauw water door de afvoer stromen. Giet tenminste 300 ml HG "keukenontstopper" door de afvoer en giet er vervolgens eenzelfde hoeveelheid lauw water op, om HG "keukenontstopper" te activeren. Geef het product enige uren de kans om de vervuiling "weg te vreten" (dit duurt minimaal 6 uur), alvorens weer water door de afvoer te spoelen.
  Ter voorkoming van verstoppingen en onaangename geurtjes: Giet 1 maal per 2 weken een scheutje (ca 25 ml) HG "keukenontstopper" in de afvoer.

  Attentie: gebruik HG "keukenontstopper" zodanig dat aansluitend de afvoer de eerste 6 tot 8 uur niet gebruikt hoeft te worden, bijvoorbeeld 's avonds laat. Mocht dit product, onverhoopt, toch onvoldoende resultaat geven, dan adviseren wij u HG "duo ontstopper" te gebruiken. HG "duo ontstopper" is een extreem sterke ontstopper en heeft een unieke "niet goed, geld terug" garantie.

  Bewaren

  Vorstvrij bewaren.

  Veiligheid

  P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden. • Gegevensblad medisch personeel is op te vragen via +31(0)36 54 94 777

   Over de fabrikant

   • Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.hg.eu.

   Contactgegevens:

   HG International b.v.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.