HG Afvoer Vloeibare Ontstopper 500ml Productfoto 72x72
HG Afvoer Vloeibare Ontstopper 500ml Productfoto 72x72
HG Afvoer Vloeibare Ontstopper 500ml Productfoto 360x360

HG Afvoer Vloeibare Ontstopper 500ml

313
500 ml (6,26/liter)

HG "vloeibare ontstopper" is een unieke, veilige maar toch zeer krachtige ontstopper die vele voordelen biedt. Doordat het product gebruiksklaar is, hoeft er niet verdund te worden, waardoor er minder kans op spatten bestaat. Ook bruist en spat het product niet als het in de afvoer wordt gegoten. Bovendien kan dit product, in tegenstelling tot korrelvormige ontstoppers, de verstopping niet verergeren en worden kunststof afvoerleidingen niet aangetast.

Voor alle soorten afvoerleidingen*
*Niet geschikt voor afvoer-leidingen van aluminium of zink.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • Anionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%
  • conserveringsmiddelen: 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol
  • Bevat: natriumhydroxide

  Bereidingsmethode

  Giet langzaam de gehele inhoud van de fles HG "vloeibare ontstopper" in de verstopte afvoer. Ongeveer 30 minuten laten inwerken en flink met water naspoelen. Laat bij een hardnekkige verstopping, waarbij de afvoer niet meer doorloopt, de gootsteen of wastafel vollopen met warm water. Voeg vervolgens langzaam de gehele inhoud van deze fles aan dit water toe en laat dit een nacht staan. De volgende morgen naspoelen met warm water. Doordat HG "vloeibare ontstopper" zwaarder is dan water zakt het door het water heen naar de verstopping. De combinatie van het product en de druk van het water zal de hardnekkige verstopping verwijderen. Voor hardnekkige verstoppingen veroorzaakt door etensresten en vetten bij voorkeur HG "keukenontstopper" gebruiken.

  Attentie: Niet geschikt voor afvoer-leidingen van aluminium of zink. Verwijdert geen verstoppingen die veroorzaakt worden door cement of metalen voorwerpen.

  Veiligheid

  Bijtend R35- Veroorzaakt ernstige brandwonden. S1/2- Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. S26- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S78/28- Na contact met de huid, alle besmette kleding onmiddellijk uittrekken en de huid onmiddellijk wassen met veel water. S36/37/39- Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/het gezicht. S45- Bij een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen). S64- Bij inslikken, mond met water spoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is). Gegevensblad medisch personeel is op te vragen via +31 (0)36 54 94 777

   Over de fabrikant

   Bij septic tanks HG "keukenontstopper" gebruiken. Mocht dit product, onverhoopt, toch onvoldoende resultaat geven, dan adviseren wij u HG "duo ontstopper" te gebruiken. HG "duo ontstopper" is een extreem sterke ontstopper en heeft een unieke "niet goed, geld terug" garantie.

   Reinigings- of onderhoudsvragen? www.HG.eu
   Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.HG.eu

   Contactgegevens:

   HG International B.V.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.