HG Eco Koffiemachine Ontkalker 500ml

HG eco koffiemachine ontkalker citroenzuur verwijdert veilig en effectief kalkaanslag uit verschillende soorten espresso- en padkoffiemachines. Hierdoor blijft de koffie lekker smaken, behoudt het apparaat zijn snelheid en heeft u bovendien jaren langer plezier van uw espresso- of padkoffiezetapparaat.

HG eco koffiemachine ontkalker citroenzuur is een duurzame, milieuvriendelijke ontkalker, gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieu. HG ecoproducten zijn dan ook vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG eco-assortiment niet gebruikt. De gebruikte verpakkingen bestaan uit 100% recyclebare materialen. Kortom: HG ecoproducten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

Green DotSociety of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Eco koffiemachine ontkalker citroenzuur

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Veiligheid

  Attentie: Fles rechtop vervoeren en bewaren. Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing van uw espresso- of padkoffiezetapparaat. Let op: eventuele dampen afkomstig uit het apparaat niet inademen! Vermijd langdurig contact met roestvrij staal en aluminium. Niet gebruik op zuurgevoelige ondergronden of kalkhoudende ondergronden zoals marmer, Belgisch hardsteen, etc. - Gegevensblad medisch personeel is op te vragen via 036 54 94 777 WAARSCHUWING H319- Veroorzaakt ernstige oogirritatie. P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden. P264- Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P305+P351+P338- BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313- Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   HG Doet wat het belooft.

   www.HG.eu

   Contactgegevens:

   HG International b.v., Damsluisweg 70, 1332 EJ Almere,
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.