Laden...

HG Sanitair Kalk Weg Schuimspray 500ml

HG kalkweg schuimspray 3x sterker verwijdert hardnekkige kalkaanslag gemakkelijk, grondig en snel en laat een stralende glans achter . Het is geschikt om dergelijke hardnekkige kalk, wat een doffe waas geeft, te verwijderen van tegels, douchecabines, kunststof bade n, wastafels, kranen, douchekoppen en aanrechtbladen. Dit product levert een volle schuim dat zorgt voor een langere inwerktijd en t ast chroom, glazuur en voegen niet aan. HG kalkweg is ook verkrijgbaar in 2 andere varianten.

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Plastic - Doorgaans gerecycled

  Bereidingsmethode

  De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien (On). HG "kalkweg" opspuiten en even laten inwerken. Daarna afspoelen of afnemen met een vochtig doekje. Is de aanslag hardnekkiger, dan HG kalkweg" langer laten inwerken. Echter niet langer dan 5 minuten en niet laten indrogen. Desgewenst de behandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (Off). Door regelmatig schoon te maken met HG "Kalkweg" wordt het opbouwen van een kalklaag voorkomen en zien uw douche, wc en aanrecht er altijd stralend.

  Attentie: HG "kalkweg" niet toepassen op kalkhoudende natuursteensoorten (zoals marmer) en niet-zuurbestendige oppervlakken. Voor geëmailleerde badkuipen HG "professionele kalkaanslag verwijderaar (hagesan blauw)" 1:10 verdund met water gebruiken.

  Veiligheid

  Bijtend R34- Veroorzaakt brandwonden. "1/2- Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. S26- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. S27/28- Na contact met de huid, alle besmette kleding onmiddellijk uittrekken en de huid onmiddellijk wassen met veel water. S36/37/39- Draag geschikte bechermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/het gezicht. S45- Bij een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen). S64- Bij inslikken mond met water spoelen (alleen als de persoon bij bewustzijn is). Bevat: fosforzuur EINECS 231-633-2

   Over de fabrikant

   Andere probleemoplossers van HG

   HG vloeibare ontstopper

   Door een unieke samenstelling is dit product gebruiksklaar. Heet water is dus niet nodig. Zonder spetteren of bruisen kunnen alle soorten afvoerleidingen worden ontstopt. Eén scheutje in stinkende afvoerputjes is genoeg om onmiddellijk de stank te laten verdwijnen.

   HG super kracht toiletreiniger

   De speciaal ontwikkelde formule van HG super kracht toiletreiniger verwijdert effectief allerlei probleemvervuilingen zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige aanslag aan de binnenzijde van de toiletpot, in de hals van het toilet of onzichtbaar onder de rand.

   HG schimmel-, vocht- & weerplekkenreiniger

   Ze kunnen een doorn in het oog zijn, die vieze zwarte schimmelplekken. Vaak komen ze voor in siliconenenvoegen, cementvoegen of stucwerk op vochtige plaatsen, zoals douche, badkamer, kelder, garage e.d. HG "schimmel-, vocht- & weerplekkenreiniger" verwijdert deze plekken snel en doeltreffend.

   Reinigings- of onderhoudsvragen? www.hg.eu

   • Consumenten informatieblad is te verkrijgen op www.hg.eu

   www.hg.eu

   Contactgegevens:

   HG International b.v.
   Damsluisweg 70
   1332 EJ Almere

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product